top of page
Proxi Manager

EUROPROIECT ESTATE PROJECT MANAGEMENT AI

Proxi Manager

Inteligenta Artificiala complet echipata pentru succesul dumneavoastra, indiferent de industria in care utilizati Project Management

proxi-manager-2

EUROPROIECT ESTATE PROJECT MANAGEMENT AI

Proxi Manager

Asistenta completa
in Project Management

Proxi Manager asigură o asistență completă în managementul de proiect, furnizând unelte intuitive pentru fiecare etapă, de la inițiere, planificare, până la execuție și monitorizare, facilitând astfel o abordare integrată și eficientă, esențială pentru succesul oricărui proiect.

Antrenat pe
seturi mari de date

Antrenat pe seturi vaste de date, Proxi Manager se bazează pe algoritmi de învățare automată pentru a oferi soluții adaptate și personalizate, îmbunătățind în mod constant precizia și relevanța recomandărilor sale, adaptându-se la specificul și complexitatea fiecărui proiect.

Compatibil pe
toate dispozitivele

Compatibilitatea extinsă a Proxi Manager cu diverse dispozitive oferă flexibilitatea de a accesa și gestiona proiectele de pe orice platformă, fie că este un smartphone, tabletă sau desktop, asigurând astfel o integrare fluidă în rutina zilnică și eficiența în managementul proiectelor.

Accesibil
de oriunde

Accesibil de oriunde, Proxi Manager permite gestionarea eficientă a proiectelor chiar și în deplasare, asigurând conexiune constantă și capacitatea de a răspunde rapid schimbărilor, indiferent de locație sau fus orar, ceea ce este vital într-un mediu de afaceri global și interconectat.

Proxi Manager - AI Project Management

PROXI MANAGER

Eficientizarea Muncii

Proxi Manager revoluționează eficiența muncii prin optimizarea proceselor și automatizarea sarcinilor de rutină, permițând echipei să se concentreze pe aspecte mai strategice și inovative ale proiectelor.

Eficiență operațională sporită.

PROXI MANAGER | EUROPROIECT ESTATE

Asistent Complet in Project Management

Project, Program
& Portfolio Management

Pregatit pentru
Toate Industriile

Analiza avansata
si completa a datelor

Viitorul incepe azi !

Peste 73% din firme au inceput sa utilizeze Inteligenta Artificiala in management de proiect si deja si-au crescut semnificativ veniturile.

Automatizarea sarcinilor.

Asistență in timp real.

Eficiență sporită.

Optimizarea resurselor.

Luarea deciziilor îmbunătățită.

Generare Documente

Proxi Manager simplifică procesul de creare a documentelor prin generarea automată de șabloane personalizate, economisind timp prețios și asigurând coerența și profesionalismul în toate materialele proiectului.

Legislatia din Romania

Perfect adaptat pentru piața românească, Proxi Manager ia în considerare specificitățile legislative locale, asigurând conformitatea activităților de proiect cu reglementările și normele în vigoare în România.

Ghiduri & Metodologii

Utilizând o gamă largă de ghiduri și metodologii recunoscute în managementul de proiect, Proxi Manager oferă o abordare structurată și bine fundamentată, facilitând implementarea celor mai eficiente practici în coordonarea proiectelor.

Adrian Gaitan

Adrian Gaitan, DASM, IBM AI Professional

"Am creat Proxi Manager pentru a veni in ajutorul toturor Managerilor de Proiect din Romania, indiferent de industria in care activeaza."
Marius Gaitan

ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA

"Avand o experienta de peste 30 de ani in Management de Proiect, am conceput Proxi Manager sa fie asistentul complet in project management."

PRETURI

Cumpara Acum - Acces Nelimitat

lei

745

Proxi Manager va trece in curand la nivelul urmator si va migra pe propria platforma Standalone, unde vom adauga si mai multe functii utile, astfel Proxi Manager devenind cel mai complet AI pentru PM din Romania​.

Multumim pentru intelegere !

Proxi Manager

Plan Expert

Proxi Manager

Plan Personalizat

ASK

  • Personalizare Proxi Manager

  • Antrenare pe Date Specifice

  • Ghid Comenzi Personalizat

  • Adaptare la Cerințe Specifice

Proxi Manager

PROXI MANAGER  |  EUROPROIECT ESTATE

Ai nevoie de indrumare ?

Suntem dedicați să-ți oferim asistență prin intermediul cursului nostru 'Inteligența Artificială în Management de Proiect', accesibil pentru toți, indiferent de experiența anterioară în domeniul AI, facilitându-ți parcursul de a deveni un expert în Proxi Manager și utilizarea inteligenței artificiale în managementul de proiect.

Poziționați-vă pentru Succes !

Dezvoltat de Europroiect Estate, Proxi Manager este soluția AI optimizată pentru toate tipurile de dispozitiv care vă îndrumă spre succes în coordonarea proiectelor. Combinând tehnologia avansată cu interfața intuitivă, Proxi Manager devine un instrument indispensabil, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărui proiect și facilitând o gestionare eficientă a tuturor aspectelor legate de proiectul dumneavoastră.

Proxi Manager, un instrument inovator dezvoltat de Europroiect Estate, se adaptează perfect diverselor cerințe ale managementului de proiect, integrând tehnologii AI avansate pentru a oferi analize detaliate, previziuni precise și recomandări personalizate, toate concepute pentru a maximiza eficiența și succesul proiectelor dumneavoastră într-un mediu de lucru dinamic și în continuă schimbare.

Proxi Manager optimizează procesele de lucru prin automatizarea eficientă a sarcinilor zilnice, permițându-vă să vă concentrați pe aspectele strategice ale proiectelor, sporind astfel productivitatea și eficiența generală a echipei.

Eficienta si automatizare
a sarcinilor zilnice

Instrumentul nostru oferă analize detaliate ale datelor în timp real, permitând o mai bună înțelegere a tendințelor și a comportamentului pieței, ceea ce contribuie la luarea deciziilor informate și la ajustarea rapidă a strategiilor de proiect.

Analiza a datelor
in timp real

Proxi Manager acționează ca un asistent personal zilnic în managementul de proiect, oferind suport constant și personalizat pentru toate nevoile proiectului, de la planificare la execuție și monitorizare.

Asistentul tau zilnic
in Project Management

PROXI MANAGER

Proxi Manager

O noua era - Project Management

În lumea dinamică a managementului de proiect, organizatia noastră în continuă expansiune este aici pentru a vă susține în călătoria carierei, oferindu-vă o platformă pentru conectare, interogare și partajare de cunoștințe. Astăzi, în organizațiile din întreaga lume, Inteligența Artificială (AI) a devenit un instrument indispensabil pentru creșterea performanței proiectului.

Trăim o transformare imensă... Conceptele de care avem nevoie se schimbă. Tehnologia este diferită. Managementul de proiect cu software-uri tradiționale trebuie imbunătățit. Este timpul să îl reinventăm.

Fii lider de piata !

Proxi Manager este conceput să te sprijine în atingerea unor niveluri superioare de performanță, atât pentru tine personal, cât și pentru afacerea ta.

Decizii rapide și informate

Automatizarea sarcinilor repetitive

Economisirea timpului

Analiza datelor complexe

Eficientizarea cheltuielilor

Optimizarea resurselor

Coordonare îmbunătățită în echipă

Gestionare eficientă a riscurilor

Comunicare rapidă

Deschide un Ticket de Suport Proxi Manager

Contact Echipa Proxi Manager

Bucharest, Romania - RO

bottom of page