top of page

Terms & Conditions
LicitaCy & Proxi Manager

Bine ați venit la LicitaCy si Proxi Manager!

Un serviciu bazat pe tehnologia GPT-4 dezvoltată de OpenAI.

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții înainte de a utiliza serviciul nostru.

 

Acceptarea Termenilor: Prin utilizarea chatbotului LicitaCy si Proxi Manager, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile stabilite de OpenAI pentru utilizarea tehnologiei GPT-4, precum și termenii suplimentari prezentati în acest document.

 

Utilizarea Serviciului: Serviciul LicitaCy si Proxi Manager este destinat exclusiv pentru utilizare personală și profesională, conform legislației aplicabile. Utilizatorii sunt responsabili pentru orice activitate efectuată prin intermediul acestui serviciu și trebuie să respecte ghidurile de utilizare impuse de OpenAI.

 

Conținut și Utilizare: Conținutul generat de LicitaCy si Proxi Manager este influențat de tehnologia GPT-4 și, prin urmare, nu este supus protecției drepturilor de autor. OpenAI nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul generat sau pentru utilizarea acestuia.

 

Confidențialitate și Protecția Datelor: LicitaCy si Proxi Manager respectă politicile de confidențialitate și protecție a datelor stabilite de OpenAI. Utilizatorii sunt încurajați să consulte aceste politici pentru a înțelege cum sunt gestionate datele lor personale.

 

Limitări și Excluderi de Responsabilitate: Dezvoltatorii LicitaCy si Proxi Manager nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea, fiabilitatea sau consecințele utilizării informațiilor și serviciilor oferite. Acest lucru este în conformitate cu termenii stabiliți de OpenAI pentru utilizarea GPT-4.

 

Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără notificare prealabilă, în concordanță cu orice schimbări făcute de OpenAI în termenii lor. Utilizatorii sunt responsabili să revadă periodic acești termeni.

 

Politica de Retur: Achizitionare si utilizare a serviciului LicitaCy si Proxi Manager este considerată o comandă fermă și nu poate fi returnată sub nicio formă.

 

Acces Nelimitat "Lifetime Access": "Lifetime Access" se referă la accesul pe durata ciclului de viață al chatbot LicitaCy si Proxi Manager si/sau tehnologiei GPT-4, așa cum este definit de OpenAI.

 

Legea Aplicabilă și Jurisdicția: Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile locale și orice dispută legată de acești termeni va fi supusă jurisdicției locale.

 

Prin achizitionarea si utilizarea LicitaCy si Proxi Manager, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești termeni și condiții, precum și termenii și condițiile impuse de OpenAI pentru utilizarea GPT-4.

Mai jos se ragasesc toti termenii si conditiile OpenAI, inclusiv politica de utilizare, traduse in limba romana.

Cine suntem noi
OpenAI este o companie de cercetare și implementare AI. Misiunea noastră este să ne asigurăm că inteligența generală artificială aduce beneficii întregii umanități. Pentru mai multe informații despre OpenAI, vă rugăm să vizitați https://openai.com/about.

Înregistrare și acces
Varsta minima. Trebuie să aveți cel puțin 13 ani sau vârsta minimă necesară în țara dumneavoastră pentru a vă da acordul pentru utilizarea Serviciilor. Dacă aveți sub 18 ani, trebuie să aveți permisiunea părintelui sau a tutorelui legal pentru a utiliza Serviciile.

Înregistrare. Trebuie să furnizați informații exacte și complete pentru a vă înregistra pentru un cont pentru a utiliza Serviciile noastre. Nu aveți dreptul să împărtășiți datele de conectare ale contului sau să vă puneți contul la dispoziția altcuiva și sunteți responsabil pentru toate activitățile care au loc în contul dvs. Dacă creați un cont sau utilizați Serviciile în numele unei alte persoane sau entități, trebuie să aveți autoritatea de a accepta acești Termeni în numele acesteia.

Utilizarea Serviciilor noastre
Ce poti sa faci. Sub rezerva respectării acestor Termeni, puteți accesa și utiliza Serviciile noastre. În utilizarea Serviciilor noastre, trebuie să respectați toate legile aplicabile, precum și Politica noastră de Partajare și Publicare, Politicile de Utilizare și orice altă documentație, îndrumări sau politici pe care vi le punem la dispoziție.

Ce nu poți face. Nu puteți folosi Serviciile noastre pentru nicio activitate ilegală, dăunătoare sau abuzivă. De exemplu, este posibil să nu:

Utilizați Serviciile noastre într-un mod care încalcă, deturnează sau încalcă drepturile cuiva.
Modificați, copiați, închiriați, vindeți sau distribuiți oricare dintre Serviciile noastre.
Încercați sau ajutați pe oricine să facă inginerie inversă, să decompileze sau să descopere codul sursă sau componentele de bază ale Serviciilor noastre, inclusiv modelele, algoritmii sau sistemele noastre (cu excepția cazului în care această restricție este interzisă de legea aplicabilă).
Extrageți automat sau programatic date sau Ieșire (definite mai jos).
Reprezentați că Ieșirea a fost generată de oameni atunci când nu a fost.
Interveniți sau perturbați Serviciile noastre, inclusiv eludarea oricăror limite sau restricții de rată sau ocolire a oricăror măsuri de protecție sau atenuări de siguranță pe care le punem Serviciilor noastre.
Utilizați Output pentru a dezvolta modele care concurează cu OpenAI.
Software. Serviciile noastre vă pot permite să descărcați software, cum ar fi aplicații mobile, care se pot actualiza automat pentru a vă asigura că utilizați cea mai recentă versiune. Software-ul nostru poate include software open source care este guvernat de propriile licențe pe care vi le-am pus la dispoziție.

Domenii corporative. Dacă creați un cont folosind o adresă de e-mail deținută de o organizație (de exemplu, angajatorul dvs.), acel cont poate fi adăugat la contul de afaceri al organizației la noi, caz în care vă vom notifica pentru a vă ajuta să facilitați transferul contului dvs. (cu excepția cazului în care organizația dvs. v-a notificat deja că vă poate monitoriza și controla contul). Odată ce contul dvs. este transferat, administratorul organizației va putea să vă controleze contul, inclusiv să vă poată accesa Conținutul (definit mai jos) și să vă restricționeze sau să vă elimine accesul la cont.

Servicii ale terților. Serviciile noastre pot include software, produse sau servicii terță parte, („Servicii terță parte”) și unele părți ale Serviciilor noastre, cum ar fi caracteristica noastră de navigare, pot include rezultate din acele servicii („Ieșire terță parte”). Serviciile terțelor părți și ieșirea terților sunt supuse propriilor termeni și nu suntem responsabili pentru acestea.

Părere. Apreciem feedbackul dvs. și sunteți de acord că îl putem folosi fără restricții sau compensații pentru dvs.

Conţinut
Conținutul dvs. Puteți furniza informații la Servicii („Input”) și puteți primi rezultate de la Servicii pe baza Intrării („Ieșire”). Intrarea și ieșirea sunt în mod colectiv „Conținut”. Sunteți responsabil pentru Conținut, inclusiv pentru a vă asigura că acesta nu încalcă nicio lege aplicabilă sau acești Termeni. Declarați și garantați că aveți toate drepturile, licențele și permisiunile necesare pentru a furniza Intrări la Serviciile noastre.

Proprietatea Conținutului. Între tine și OpenAI și în măsura permisă de legea aplicabilă, (a) vă păstrați drepturile de proprietate asupra Intrării și (b) dețineți Ieșirea. Prin prezenta, vă atribuim toate drepturile, titlurile și interesele noastre, dacă există, în și către Output.

Similitudinea continutului. Datorită naturii Serviciilor noastre și a inteligenței artificiale în general, este posibil ca rezultatul să nu fie unic și alți utilizatori pot primi rezultate similare de la Serviciile noastre. Misiunea noastră de mai sus nu se extinde la ieșirea altor utilizatori sau la orice ieșire a unei terțe părți .

Utilizarea Conținutului de către noi. Putem folosi Conținut pentru a furniza, menține, dezvolta și îmbunătăți Serviciile noastre, pentru a ne conforma legislației în vigoare, pentru a ne aplica termenii și politicile și pentru a menține Serviciile în siguranță.

A renunța . Dacă nu doriți să vă folosim Conținutul pentru a ne instrui modelele, puteți renunța urmând instrucțiunile din acest articol din Centrul de ajutor. Vă rugăm să rețineți că, în unele cazuri, acest lucru poate limita capacitatea Serviciilor noastre de a aborda mai bine cazul dumneavoastră de utilizare specific.

Precizie. Inteligența artificială și învățarea automată sunt domenii de studiu care evoluează rapid. Lucrăm în mod constant pentru a ne îmbunătăți Serviciile pentru a le face mai precise, fiabile, sigure și benefice. Având în vedere natura probabilistică a învățării automate, utilizarea Serviciilor noastre poate duce, în unele situații, la rezultate care nu reflectă cu exactitate persoane, locuri sau fapte reale.

Când utilizați Serviciile noastre , înțelegeți și sunteți de acord cu:

Este posibil ca rezultatul să nu fie întotdeauna precis. Nu ar trebui să vă bazați pe Ieșirea din Serviciile noastre ca o singură sursă de informații reale sau faptice sau ca un substitut pentru sfatul profesional.
Trebuie să evaluați Output pentru acuratețea și adecvarea pentru cazul dvs. de utilizare, inclusiv utilizarea analizei umane, după caz, înainte de a utiliza sau a partaja Ieșirea din Servicii.
Nu trebuie să utilizați niciun rezultat legat de o persoană în niciun scop care ar putea avea un impact legal sau material asupra acelei persoane, cum ar fi luarea de decizii de credit, educație, angajare, locuințe, asigurări, juridice, medicale sau alte decizii importante despre aceasta.
Serviciile noastre pot oferi rezultate incomplete, incorecte sau ofensatoare care nu reprezintă opiniile OpenAI. Dacă Output face referire la produse sau servicii terțe , aceasta nu înseamnă că terțul aprobă sau este afiliat cu OpenAI.
Drepturile noastre de proprietate intelectuală
Noi și afiliații noștri deținem toate drepturile, titlurile și interesele asupra și față de Servicii. Puteți folosi numele și logo-ul nostru numai în conformitate cu Regulile noastre privind mărcile.

Conturi plătite
Facturare. Dacă achiziționați orice Servicii, veți furniza informații complete și exacte de facturare, inclusiv o metodă de plată validă. Pentru abonamentele plătite, vă vom debita automat metoda de plată pentru fiecare reînnoire periodică convenită până când anulați. Sunteți responsabil pentru toate taxele aplicabile și vom percepe taxe atunci când este necesar. Dacă plata dvs. nu poate fi finalizată, vă putem trece la o versiune superioară a contului sau vă putem suspenda accesul la Serviciile noastre până la primirea plății.

Credite de servicii. Puteți plăti pentru unele Servicii în avans prin achiziționarea de credite pentru servicii. Toate creditele pentru servicii sunt supuse Termenilor noștri privind creditele pentru servicii.

Anulare. Puteți anula oricând abonamentul plătit. Plățile nu sunt rambursabile, cu excepția cazurilor în care este cerut de lege. Acești Termeni nu anulează nicio lege locală obligatorie cu privire la drepturile dumneavoastră de anulare.

Schimbări. Ne putem schimba prețurile din când în când. Dacă ne creștem prețurile abonamentului, vă vom anunța cu cel puțin 30 de zile și orice creștere a prețului va intra în vigoare la următoarea reînnoire, astfel încât să puteți anula dacă nu sunteți de acord cu creșterea prețului.

Încetarea și suspendarea
Încetarea. Sunteți liber să încetați să utilizați Serviciile noastre în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a rezilia accesul dumneavoastră la Serviciile noastre sau de a vă șterge contul dacă stabilim:

Ați încălcat acești Termeni sau Politicile noastre de utilizare.
Trebuie să facem asta pentru a respecta legea.
Utilizarea de către dvs. a Serviciilor noastre ar putea cauza riscuri sau prejudicii OpenAI, utilizatorilor noștri sau oricui altcineva.
De asemenea, vă putem închide contul dacă acesta a fost inactiv de peste un an și nu aveți un cont plătit. Dacă o facem, vă vom notifica în prealabil.

Apeluri. Dacă credeți că v-am suspendat sau desființat contul din greșeală, puteți depune o contestație la noi, contactând echipa noastră de asistență.

Întreruperea Serviciilor
Este posibil să decidem să întrerupem serviciile noastre, dar dacă o facem, vă vom notifica în prealabil și o rambursare pentru orice Servicii preplătite, neutilizate.

Declinarea garanțiilor
SERVICIILE NOASTRE SUNT FURNIZATE „CA ASA”. CU EXCEPȚIA ÎN MĂSURA INTERZISĂ DE LEGE, NOI ȘI Afiliații ȘI LICENȚIATORII NOȘTRI NU OFERĂM NU OFERĂM GARANȚII (EXPRESE, IMPLICITE, STATUTARE SAU ALTE) ÎN RESPECT DE SERVICII ȘI RENUNȚĂM ORICE GARANȚII INCLUSIV, DAR NU LIMITAȚI LA GARANȚIA, GARANȚIA SCOP APROBAT, CALITATE SATISFĂCĂTORĂ, NEÎNCĂLCARE ȘI DISFRUȚARE LINITĂ, ȘI ORICE GARANȚII DECORATE DIN ORICE CURS DE COMERȚ SAU UTILIZARE COMERCIALĂ. NU GARANTĂM CĂ SERVICIILE VOR FIE NEÎNTRERUPUTE, PRECISE SAU FĂRĂ ERORI SAU CĂ ORICE CONȚINUT VA FI SIGUR SAU NU PIERDUT SAU ALTERAT.

SĂ ACCEPTĂȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ ORICE UTILIZARE A IEȘIRILOR DIN SERVICIUL NOSTRU ESTE PE UNCUL DVS. RISC ȘI NU VA VEȚI BAZĂ PE IEȘIȚIE CA SINGURĂ SURSA DE ADEVĂR SAU DE INFORMAȚII FACTICE SAU CA UN SUBLOCUT PENTRU SFATURI PROFESIONALE.

Limitare a răspunderii
NI NOI ȘI NICIUN DINTRE Afiliații SAU LICENȚIATORII NOȘTRI NU VOM FI RESPONSABILI PENTRU ORICE DAUNE INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE, CONSECENȚIALE SAU EXEMPLARE, INCLUSIV PREDATE PENTRU PIERDERE DE PROFIT, BONVOINTE, UTILIZARE SAU DATE SAU ALTE PIERDERI, CHIAR DACĂ FOST AVIZATE. POSIBILITATEA ASTELOR DAUNE. RESPONSABILITATEA NOASTRA AGREGATĂ ÎN ACESTI TERMENI NU VA DEPĂȘI SUMA MAI MAI MARE PENTRU SERVICIUL PENTRU SERVICIUL CARE A DAT NAȘTER LA CERERE ÎN CELE 12 LUNI ÎNAINTE DE APARIȚIA RĂSPUNDERII SAU O SUTĂ DE DOLARI (100 USD). LIMITAȚIILE DIN ACEASTĂ SECȚIUNE SE APLICĂ NUMAI ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGEA APLICĂ.

Unele țări și state nu permit renunțarea la anumite garanții sau limitarea anumitor daune, așa că este posibil ca unii sau toți termenii de mai sus să nu vi se aplice și este posibil să aveți drepturi suplimentare. În acest caz, acești Termeni limitează responsabilitățile noastre doar în măsura maximă permisă în țara de reședință.

Afiliații, Furnizorii, Licențiatorii ȘI DISTRIBUITORII OPENAI SUNT BENEFICIARI TERȚI PĂRȚI A ACESTEI SECȚIUNI.

Despăgubire
Dacă sunteți o companie sau o organizație, în măsura permisă de lege, ne veți despăgubi și ne veți despăgubi pe noi, afiliații noștri și personalul nostru, din și împotriva oricăror costuri, pierderi, datorii și cheltuieli (inclusiv onorariile avocaților) de la terți. revendicările părților care decurg din sau sunt legate de utilizarea de către dvs. a Serviciilor și Conținutului sau a oricărei încălcări a acestor Termeni.

Soluționare a litigiilor
TU ȘI OPENAI SUNTEȚI DE ACORD CU URMĂTOARELE DISPOZIȚII OBLIGATORII DE ARBITRAT ȘI DE RENUNȚAREA LA ACȚIUNEA COLECTIVĂ:

ARBITRAJ OBLIGATORIU. Dvs. și OpenAI sunteți de acord să soluționați orice pretenții care decurg din sau legate de acești Termeni sau Serviciile noastre, indiferent de momentul în care a apărut reclamația, chiar dacă a fost înainte de existența acestor Termeni (o „Disputa”), printr-un arbitraj final și obligatoriu. Puteți renunța la arbitraj în termen de 30 de zile de la crearea contului sau de la orice actualizări ale acestor termeni de arbitraj în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a actualizării, completând acest formular. Dacă renunțați la o actualizare, se va aplica ultimul set de condiții de arbitraj convenite.

Soluționarea informală a litigiilor. Ne-am dori să înțelegem și să încercăm să abordăm preocupările dumneavoastră înainte de acțiunea legală oficială. Înainte ca oricare dintre noi să depună o reclamație împotriva celuilalt, amândoi suntem de acord să încercăm să rezolvăm Litigiul în mod informal. Sunteți de acord să faceți acest lucru trimițându-ne o notificare prin acest formular. Vom face acest lucru trimițându-ți o notificare la adresa de e-mail asociată contului tău. Dacă nu putem rezolva un Litigiu în termen de 60 de zile, oricare dintre noi are dreptul de a iniția arbitraj. De asemenea, amândoi suntem de acord să participăm la o conferință individuală de soluționare dacă oricare dintre părți solicită una în acest timp. Orice termen de prescripție va fi atins în timpul acestui proces de rezoluție informală.

Forumul de Arbitraj. Dacă nu reușim să rezolvăm litigiul, oricare dintre noi poate începe arbitrajul cu Arbitraj și Mediere Națională („NAM”) în conformitate cu Regulile și Procedurile sale cuprinzătoare de soluționare a litigiilor și/sau Regulile suplimentare pentru dosarele de arbitraj în masă, după caz (disponibile aici). OpenAI nu va solicita onorariile și costurile avocaților în arbitraj, cu excepția cazului în care arbitrul stabilește că cererea dumneavoastră este frivolă. Activitățile descrise în acești Termeni implică comerțul interstatal, iar Legea Federală de Arbitraj va guverna interpretarea și aplicarea acestor termeni de arbitraj și orice arbitraj.

Proceduri de arbitraj. Arbitrajul se va desfășura prin videoconferință , dacă este posibil, dar în cazul în care arbitrul stabilește că o audiere ar trebui să se desfășoare personal, locația va fi convenită de comun acord, în județul în care locuiți, sau așa cum este stabilit de arbitru, cu excepția cazului în care procesul de arbitraj pe lot. se aplică. Arbitrajul va fi condus de un arbitru unic. Arbitrul va fi fie un judecător pensionat, fie un avocat autorizat să practice dreptul în statul California. Arbitrul va avea autoritatea exclusivă de a soluționa orice Litigiu, cu excepția instanțelor de stat sau federale din San Francisco, California, care au autoritatea de a decide orice Litigiu cu privire la caracterul executoriu, valabilitatea renunțării la acțiunea colectivă sau cererile de reparație publică prin injoncțiune, după cum este stabilit mai jos. . Orice sume ale ofertei de decontare nu vor fi dezvăluite arbitrului de către oricare dintre părți decât după ce arbitrul stabilește hotărârea finală, dacă există. Arbitrul are autoritatea de a acorda moțiuni care reglementează toate sau o parte din orice Litigiu.

Excepții. Această secțiune nu necesită soluționarea informală a litigiilor sau arbitrajul următoarelor cereri: ( i ) cereri individuale introduse în instanța pentru cereri cu valoare redusă; și (ii) ordonanță sau altă măsură echitabilă pentru a opri utilizarea sau abuzul neautorizat al Serviciilor sau încălcarea sau deturnarea proprietății intelectuale.

RENUNȚĂRI LA PROCESUL DE CLASĂ ȘI JURII. Dvs. și OpenAI sunteți de acord că Litigiile trebuie introduse numai pe bază individuală și nu pot fi introduse în calitate de reclamant sau de membru al grupului în nicio procedură pretinsă de clasă, consolidată sau reprezentativă. Arbitrajele de grup, acțiunile de grup și acțiunile reprezentative sunt interzise. Este disponibilă doar ajutorul individual. Părțile sunt de acord să retragă și să judece în instanță orice cerere de reparație publică prin injoncțiune după finalizarea arbitrajului pentru cererea subiacentă și pentru toate celelalte cereri. Acest lucru nu împiedică niciuna dintre părți să participe la o înțelegere la nivel de clasă. Dvs. și OpenAI renunțați cu bună știință și irevocabil la orice drept de a fi judecat prin juriu în orice acțiune, procedură sau cerere reconvențională.

Arbitraj pe lot. Dacă 25 sau mai mulți reclamanți reprezentați de același consilier sau de un consilier similar depun cereri de arbitraj ridicând Litigii substanțial similare în termen de 90 de zile unul de celălalt, atunci dumneavoastră și OpenAI sunteți de acord că NAM îi va administra în loturi de până la 50 de reclamanți fiecare („Lot”) , cu excepția cazului în care există mai puțin de 50 de solicitanți în total sau după loturi, care vor cuprinde un singur lot. NAM va administra fiecare lot ca un singur arbitraj consolidat cu un arbitru, un set de taxe de arbitraj și o audiere ținută prin videoconferință sau într-o locație decisă de arbitru pentru fiecare lot. Dacă orice parte a acestei secțiuni este considerată invalidă sau inaplicabilă în ceea ce privește un anumit reclamant sau lot, aceasta va fi separată și arbitrată în proceduri individuale.

Separabilitate. Dacă orice parte a acestor termeni de arbitraj se dovedește a fi ilegală sau inaplicabilă, restul va rămâne în vigoare, cu excepția cazului în care o constatare a ilegalității parțiale sau a inaplicabilității ar permite arbitrajul colectiv, acțiunea colectivă sau acțiunea reprezentativă, întreaga secțiune de soluționare a litigiilor va să fie inaplicabilă în întregime.

Reclamații privind drepturile de autor
Dacă considerați că drepturile dvs. de proprietate intelectuală au fost încălcate, vă rugăm să trimiteți o notificare la adresa de mai jos sau să completați acest formular. Putem șterge sau dezactiva conținutul despre care credem că încalcă acești Termeni sau despre care se presupune că le încalcă și vom închide conturile celor care au încălcat în mod repetat, acolo unde este cazul.

OpenAI, LLC
3180 18th St.
San Francisco, California 94110
Attn: Consilier general / Agent pentru drepturi de autor
Reclamațiile scrise privind încălcarea drepturilor de autor trebuie să includă următoarele informații:

O semnătură fizică sau electronică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor
O descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor despre care pretindeți că a fost încălcată
O descriere a locului în care se află materialul care se presupune că încalcă drepturile de autor pe site-ul nostru, astfel încât să îl putem găsi
Adresa dvs., numărul de telefon și adresa dvs. de e-mail
O declarație din partea dvs. conform căreia credeți cu bună-credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege
O declarație a dvs. conform căreia informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și, sub sancțiunea de sperjur, că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor
Termeni generali
Misiune. Nu puteți ceda sau transfera niciun drept sau obligație conform acestor Termeni și orice încercare de a face acest lucru va fi nulă. Putem cesiona drepturile sau obligațiile noastre conform acestor Termeni oricărui afiliat, subsidiar sau succesor în interesul oricărei afaceri asociate cu Serviciile noastre.

Modificări ale acestor Termeni sau Serviciilor noastre. Lucrăm continuu pentru a ne dezvolta și îmbunătăți Serviciile. Putem actualiza acești Termeni sau Serviciile noastre în consecință din când în când. De exemplu, putem face modificări acestor Termeni sau Servicii din cauza:

Modificări ale legii sau cerințelor de reglementare.
Motive de securitate sau siguranță.
Circumstanțe dincolo de controlul nostru rezonabil.
Modificări pe care le facem în cursul obișnuit al dezvoltării Serviciilor noastre.
Pentru a se adapta la noile tehnologii.
Vă vom notifica cu cel puțin 30 de zile în avans modificările aduse acestor Termeni care vă afectează în mod semnificativ fie prin e-mail, fie printr-o notificare în produs. Toate celelalte modificări vor intra în vigoare de îndată ce le vom publica pe site-ul nostru web. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, trebuie să încetați să utilizați Serviciile noastre.

Întârziere în aplicarea acestor Termeni. Eșecul nostru de a aplica o prevedere nu reprezintă o renunțare la dreptul nostru de a face acest lucru ulterior. Cu excepția cazurilor prevăzute în secțiunea de soluționare a litigiilor de mai sus, dacă orice parte a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă, acea parte va fi aplicată în măsura maximă permisă și nu va afecta aplicabilitatea altor termeni.

Controale comerciale. Trebuie să respectați toate legile comerciale aplicabile, inclusiv legile privind sancțiunile și controlul exporturilor. Serviciile noastre nu pot fi utilizate în sau în beneficiul, sau exportate sau reexportate către (a) vreo țară sau teritoriu sub embargoul SUA sau (b) orice persoană sau entitate cu care tranzacțiile sunt interzise sau restricționate conform legilor comerciale aplicabile. Serviciile noastre nu pot fi utilizate pentru nicio utilizare finală interzisă de legile comerciale aplicabile, iar contribuția dvs. poate să nu includă materiale sau informații care necesită o licență guvernamentală pentru eliberare sau export.

Întregul acord. Acești Termeni conțin întregul acord dintre dvs. și OpenAI cu privire la Servicii și, în afară de orice termeni specifici serviciului, înlocuiesc orice acord anterior sau contemporan dintre dvs. și OpenAI.

Legea aplicabilă. Legea din California va guverna acești Termeni, cu excepția principiilor privind conflictele de legi. Cu excepția cazurilor prevăzute în secțiunea de soluționare a litigiilor de mai sus, toate reclamațiile care decurg din sau sunt legate de acești Termeni vor fi depuse exclusiv în fața instanțelor federale sau de stat din San Francisco, California.

1. Informații personale pe care le colectăm
Colectăm informații personale referitoare la dumneavoastră („Informații personale”) după cum urmează:

Informații personale pe care le furnizați: Colectăm informații personale dacă vă creați un cont pentru a utiliza serviciile noastre sau comunicați cu noi după cum urmează:

Informații despre cont: atunci când creați un cont la noi, vom colecta informații asociate contului dvs., inclusiv numele dvs., informațiile de contact, acreditările contului, informațiile despre cardul de plată și istoricul tranzacțiilor (denumite colectiv „Informații despre cont”).
Conținutul utilizatorului: atunci când utilizați Serviciile noastre, colectăm informații personale care sunt incluse în introducerea, încărcările de fișiere sau feedback-ul pe care le furnizați Serviciilor noastre („Conținut”).
Informații de comunicare: Dacă comunicați cu noi, vă colectăm numele, informațiile de contact și conținutul oricăror mesaje pe care le trimiteți („Informații de comunicare”).
Informații despre rețelele sociale: avem pagini pe site-uri de rețele sociale precum Instagram, Facebook, Medium, Twitter, YouTube și LinkedIn. Când interacționați cu paginile noastre de rețele sociale, vom colecta informații personale pe care alegeți să ni le furnizați, cum ar fi datele dvs. de contact (colectiv, „Informații sociale”). În plus, companiile care găzduiesc paginile noastre de social media ne pot furniza informații și analize agregate despre activitatea noastră de social media.
Alte informații pe care le furnizați: Colectăm alte informații pe care ni le puteți furniza, cum ar fi atunci când participați la evenimentele sau sondajele noastre sau ne furnizați informații pentru a vă stabili identitatea (colectiv, „Alte informații pe care le furnizați”
Informații personale pe care le primim automat din utilizarea serviciilor de către dvs.: atunci când vizitați, utilizați sau interacționați cu serviciile, primim următoarele informații despre vizita, utilizarea sau interacțiunile dvs. („Informații tehnice”):

Date de jurnal: informații pe care browserul sau dispozitivul dvs. le trimite automat atunci când utilizați Serviciile noastre. Datele de jurnal includ adresa dvs. de protocol de internet, tipul de browser și setările, data și ora solicitării dvs. și modul în care interacționați cu Serviciile noastre.
Date de utilizare: Putem colecta automat informații despre utilizarea de către dvs. a Serviciilor, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vizualizați sau cu care interacționați, caracteristicile pe care le utilizați și acțiunile pe care le întreprindeți, precum și fusul dvs. orar, țara, datele și orele de acces, agentul utilizator și versiunea, tipul de computer sau dispozitiv mobil și conexiunea la computer.
Informații despre dispozitiv: include numele dispozitivului, sistemul de operare, identificatorii dispozitivului și browserul pe care îl utilizați. Informațiile colectate pot depinde de tipul de dispozitiv pe care îl utilizați și de setările acestuia.
Cookie-uri: folosim cookie-uri pentru a opera și administra Serviciile noastre și pentru a vă îmbunătăți experiența. Un „cookie” este o informație trimisă browserului dumneavoastră de către un site web pe care îl vizitați. Puteți seta browserul să accepte toate modulele cookie, să respingă toate modulele cookie sau să vă anunțe ori de câte ori este oferit un cookie, astfel încât să puteți decide de fiecare dată dacă îl acceptați. Cu toate acestea, refuzul unui cookie vă poate împiedica în unele cazuri să utilizați sau să afecteze negativ afișarea sau funcționarea unui site web sau a anumitor zone sau caracteristici ale unui site web. Pentru mai multe detalii despre cookie-uri, vă rugăm să vizitați All About Cookies.
Analiză: putem folosi o varietate de produse de analiză online care utilizează cookie-uri pentru a ne ajuta să analizăm modul în care utilizatorii folosesc Serviciile noastre și să vă îmbunătățim experiența atunci când utilizați Serviciile.
2. Cum folosim informațiile personale
Putem folosi informații personale în următoarele scopuri:

Pentru a furniza, administra, întreține și/sau analiza Serviciile;
Pentru a ne îmbunătăți Serviciile și a efectua cercetări;
Pentru a comunica cu tine; inclusiv pentru a vă trimite informații despre Serviciile și evenimentele noastre;
Dezvoltarea de noi programe și servicii;
Pentru a preveni frauda, activitatea criminală sau abuzul de utilizare a Serviciilor noastre și pentru a proteja securitatea sistemelor, arhitecturii și rețelelor noastre IT;
Pentru a efectua transferuri de afaceri; și
Pentru a ne conforma obligațiilor legale și a procesului legal și pentru a ne proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea și/sau pe cea a afiliaților noștri, a dvs. sau a altor terți.
Informații agregate sau de-identificate. Putem agrega sau de-identifica informațiile personale, astfel încât să nu mai poată fi utilizate pentru a vă identifica și pentru a utiliza astfel de informații pentru a analiza eficacitatea Serviciilor noastre, pentru a îmbunătăți și adăuga caracteristici la Serviciile noastre, pentru a efectua cercetări și în alte scopuri similare. În plus, din când în când, putem să analizăm comportamentul și caracteristicile generale ale utilizatorilor Serviciilor noastre și să împărtășim informații agregate, cum ar fi statistici generale despre utilizatori, cu terțe părți, să publicăm astfel de informații agregate sau să facem astfel de informații agregate disponibile în general. Putem colecta informații agregate prin Servicii, prin cookie-uri și prin alte mijloace descrise în această Politică de confidențialitate. Vom păstra și folosi informațiile de-identificate în formă anonimă sau de-identificata și nu vom încerca să reidentificăm informațiile, cu excepția cazului în care este impus de lege.

După cum s-a menționat mai sus, este posibil să folosim Conținutul pe care ni-l furnizați pentru a ne îmbunătăți Serviciile, de exemplu pentru a instrui modelele care alimentează ChatGPT. Citiți instrucțiunile noastre despre cum puteți renunța la utilizarea Conținutului dvs. pentru a ne instrui modelele.

3. Dezvăluirea informațiilor personale
În anumite circumstanțe, este posibil să furnizăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal unor terți fără o notificare ulterioară, cu excepția cazului în care este impus de lege:

Furnizori și Furnizori de servicii: Pentru a ne ajuta în satisfacerea nevoilor operațiunilor comerciale și pentru a îndeplini anumite servicii și funcții, este posibil să furnizăm informații personale vânzătorilor și furnizorilor de servicii, inclusiv furnizorilor de servicii de găzduire, furnizorilor de servicii pentru clienți, servicii cloud, software de comunicare prin e-mail, web servicii de analiză și alți furnizori de tehnologie a informației, printre alții. În conformitate cu instrucțiunile noastre, aceste părți vor accesa, procesa sau stoca informații personale numai în timpul îndeplinirii îndatoririlor lor față de noi.
Transferuri de afaceri: dacă suntem implicați în tranzacții strategice, reorganizare, faliment, administrare judiciară sau tranziția serviciului către un alt furnizor (colectiv, o „Tranzacție”), informațiile dumneavoastră personale și alte informații pot fi dezvăluite în procesul de diligență cu contrapărțile și alte persoane. asistență în Tranzacție și transferat unui succesor sau afiliat ca parte a Tranzacției, împreună cu alte active.
Cerințe legale: Putem partaja informațiile dumneavoastră personale, inclusiv informații despre interacțiunea dumneavoastră cu Serviciile noastre, cu autoritățile guvernamentale, colegii din industrie sau alte terțe părți ( i ) dacă este necesar să facem acest lucru prin lege sau dacă considerăm cu bună-credință că o astfel de acțiune este necesar pentru a respecta o obligație legală, (ii) pentru a ne proteja și a apăra drepturile sau proprietatea, (iii) dacă stabilim, la discreția noastră, că există o încălcare a termenilor, politicilor sau legii noastre; (iv) pentru a detecta sau a preveni frauda sau alte activități ilegale; (v) pentru a proteja siguranța, securitatea și integritatea produselor, angajaților sau utilizatorilor noștri sau a publicului sau (vi) pentru a proteja împotriva răspunderii legale.
Afiliați: putem dezvălui informații personale afiliaților noștri, adică o entitate care controlează, este controlată de sau se află sub control comun cu OpenAI. Afiliații noștri pot folosi informațiile personale pe care le distribuim într-o manieră în conformitate cu această Politică de confidențialitate.
Administratori de cont de afaceri: atunci când vă alăturați unui cont ChatGPT Enterprise sau de afaceri, administratorii acelui cont vă pot accesa și controla contul OpenAI. În plus, dacă creați un cont folosind o adresă de e-mail aparținând angajatorului sau unei alte organizații, este posibil să împărtășim faptul că aveți un cont OpenAI și anumite informații despre cont, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, angajatorului sau organizației dvs., pentru de exemplu, vă permit să fiți adăugat la contul lor de afaceri.
Alți utilizatori și terți cărora le partajați informații: Anumite funcții vă permit să afișați sau să partajați informații cu alți utilizatori sau terți. De exemplu, puteți partaja conversații ChatGPT cu alți utilizatori prin linkuri partajate sau puteți trimite informații către aplicații terțe prin acțiuni personalizate pentru GPT. Asigurați-vă că aveți încredere în orice utilizator sau terță parte cu care partajați informații.
4. Drepturile tale
În funcție de locație, persoanele fizice pot avea anumite drepturi statutare în legătură cu informațiile lor personale. De exemplu, este posibil să aveți dreptul la:

Accesați informațiile dvs. personale și informații referitoare la modul în care sunt prelucrate.
Ștergeți informațiile dumneavoastră personale din evidențele noastre.
Rectificați sau actualizați informațiile dvs. personale.
Transferați informațiile dumneavoastră personale unei terțe părți (dreptul la portabilitatea datelor).
Restricționați modul în care vă procesăm informațiile personale.
Retrageți-vă consimțământul — în cazul în care ne bazăm pe consimțământ ca bază legală pentru prelucrare în orice moment.
Opuneți modului în care procesăm informațiile dumneavoastră personale.
Depuneți o plângere la autoritatea locală de protecție a datelor.
Vă puteți exercita unele dintre aceste drepturi prin intermediul contului dumneavoastră OpenAI. Dacă nu vă puteți exercita drepturile prin intermediul contului dvs., vă rugăm să trimiteți solicitarea prin privacy.openai.com sau la dsar@openai.com.

O notă despre acuratețe: servicii precum ChatGPT generează răspunsuri citind solicitarea unui utilizator și, ca răspuns, prezicând cuvintele cel mai probabil să apară în continuare. În unele cazuri, cuvintele cele mai probabil să apară în continuare pot să nu fie cele mai exacte din punct de vedere real. Din acest motiv, nu ar trebui să vă bazați pe acuratețea reală a rezultatelor modelelor noastre. Dacă observați că rezultatul ChatGPT conține informații inexacte despre dvs. și doriți să corectăm inexactitatea, puteți trimite o cerere de corectare prin privacy.openai.com sau la dsar@openai.com. Având în vedere complexitatea tehnică a modului în care funcționează modelele noastre, este posibil să nu putem corecta inexactitatea în fiecare caz. În acest caz, puteți solicita să vă eliminăm informațiile personale din rezultatul ChatGPT, completând acest formular.

Pentru informații despre cum să vă exercitați drepturile cu privire la datele pe care le-am colectat de pe internet pentru a ne instrui modelele, vă rugăm să consultați acest articol din centrul de ajutor.

5. Dezvăluiri suplimentare de stat din SUA
Următorul tabel oferă informații suplimentare despre categoriile de informații personale pe care le colectăm și despre modul în care dezvăluim aceste informații. Puteți citi mai multe despre informațiile personale pe care le colectăm în „Informațiile personale pe care le colectăm” de mai sus, despre cum folosim informațiile personale în „Cum folosim informațiile personale” de mai sus și despre cum păstrăm informațiile personale din „Securitate și păstrare” de mai jos.

Categoria de informații personale Dezvăluirea informațiilor personale
Identificatori, cum ar fi numele dvs., detaliile de contact, adresa IP și alți identificatori de dispozitiv. Putem dezvălui aceste informații afiliaților, vânzătorilor și furnizorilor noștri de servicii pentru a le procesa în conformitate cu instrucțiunile noastre; organelor de drept și altor terți din motivele legale descrise mai sus; părților implicate în Tranzacții; către administratorii corporativi ai conturilor de întreprindere sau de echipă; și altor utilizatori și terți cărora alegi să-l distribui.
Informații comerciale, cum ar fi istoricul tranzacțiilor dvs. Putem dezvălui aceste informații afiliaților, vânzătorilor și furnizorilor noștri de servicii pentru a le procesa în conformitate cu instrucțiunile noastre; organelor de drept și altor terți din motivele legale descrise mai sus; părților implicate în Tranzacții; și către administratorii corporativi ai conturilor de întreprindere sau de echipă.
Informații despre activitatea în rețea, cum ar fi conținutul și modul în care interacționați cu serviciile noastre. Putem dezvălui aceste informații afiliaților, vânzătorilor și furnizorilor noștri de servicii pentru a le procesa în conformitate cu instrucțiunile noastre; organelor de drept și altor terți din motivele legale descrise mai sus; părților implicate în Tranzacții; și altor utilizatori și terți cărora alegi să-l distribui.
Date de localizare geografică Putem dezvălui aceste informații afiliaților, vânzătorilor și furnizorilor noștri de servicii pentru a le procesa în conformitate cu instrucțiunile noastre; organelor de drept și altor terți din motivele legale descrise mai sus; și părților implicate în Tranzacții.
Datele de conectare a contului dvs. și informațiile despre cardul de plată (Informații personale sensibile) Dezvăluim aceste informații afiliaților, vânzătorilor și furnizorilor noștri de servicii, organelor de aplicare a legii și părților implicate în Tranzacții.
În măsura prevăzută de legislația locală și sub rezerva excepțiilor aplicabile, persoanele pot avea următoarele drepturi de confidențialitate în legătură cu informațiile lor personale:

Dreptul de a cunoaște informații despre prelucrarea de către noi a informațiilor dumneavoastră personale, inclusiv informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la dumneavoastră;
Dreptul de a solicita ștergerea informațiilor dumneavoastră personale;
Dreptul de a vă corecta informațiile personale; și
Dreptul de a fi liber de discriminare legată de exercitarea oricăruia dintre drepturile dumneavoastră la confidențialitate.
Nu „vindem” informații cu caracter personal și nu „distribuim” informații cu caracter personal pentru publicitate comportamentală încrucișată (deoarece acești termeni sunt definiți în conformitate cu legislația locală aplicabilă). De asemenea, nu procesăm informații personale sensibile în scopul de a deduce caracteristici despre un consumator.

Exercitarea drepturilor dumneavoastră. În măsura în care este aplicabilă conform legislației locale, vă puteți exercita drepturile de confidențialitate descrise în această secțiune prin trimiterea unei cereri prin privacy.openai.com sau la dsar@openai.com.

Verificare. Pentru a vă proteja Informațiile personale împotriva accesului, modificării sau ștergerii neautorizate, vă putem solicita să vă verificați acreditările înainte de a putea trimite o solicitare de a cunoaște, corecta sau șterge informațiile personale. Dacă nu aveți un cont la noi sau dacă suspectăm o activitate frauduloasă sau rău intenționată, vă putem solicita să furnizați informații personale suplimentare și dovada rezidenței pentru verificare. Dacă nu vă putem verifica identitatea, nu vă vom putea onora solicitarea.

Agenți autorizați. De asemenea, puteți trimite o cerere de drepturi printr-un agent autorizat. Dacă faceți acest lucru, agentul trebuie să prezinte permisiunea scrisă semnată pentru a acționa în numele dvs. și vi se poate cere să vă verificați în mod independent identitatea și să trimiteți dovada rezidenței dvs. la noi. Solicitările agenților autorizați pot fi trimise la dsar@openai.com.

Apeluri. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți dreptul de a contesta o decizie pe care o luăm în legătură cu solicitările de exercitare a drepturilor dumneavoastră conform legislației locale aplicabile. Pentru a contesta o decizie, vă rugăm să trimiteți solicitarea la dsar@openai.com.

6. Copii
Serviciul nostru nu se adresează copiilor sub 13 ani. OpenAI nu colectează cu bună știință informații personale de la copii sub 13 ani. Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 13 ani a furnizat informații personale către OpenAI prin intermediul Service, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la legal@openai.com. Vom investiga orice notificare și, dacă este cazul, vom șterge informațiile personale din sistemele noastre. Dacă aveți 13 sau mai mult, dar sub 18, trebuie să aveți permisiunea părintelui sau tutorelui dumneavoastră pentru a utiliza Serviciile noastre.

7. Link-uri către alte site-uri web
Serviciul poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate sau controlate de OpenAI, inclusiv servicii de social media („Site-uri ale terților”). Informațiile pe care le partajați site-urilor terților vor fi guvernate de politicile de confidențialitate specifice și de termenii și condițiile site -urilor terțelor părți și nu de această politică de confidențialitate. Prin furnizarea acestor link-uri, nu implicăm că aprobăm sau că am revizuit aceste site-uri. Vă rugăm să contactați direct site-urile terților pentru informații despre practicile și politicile lor de confidențialitate.

8. Securitate și reținere
Implementăm măsuri tehnice, administrative și organizaționale rezonabile din punct de vedere comercial pentru a proteja informațiile personale atât online, cât și offline împotriva pierderii, utilizării greșite și accesului neautorizat, dezvăluirii, modificării sau distrugerii. Cu toate acestea, nicio transmisie prin Internet sau e-mail nu este niciodată complet sigură sau lipsită de erori. În special, e-mailurile trimise către sau de la noi pot să nu fie sigure. Prin urmare, ar trebui să aveți grijă deosebită atunci când decideți ce informații ne trimiteți prin intermediul Serviciului sau prin e-mail. În plus, nu suntem responsabili pentru eludarea oricăror setări de confidențialitate sau măsuri de securitate conținute în Serviciu sau site-uri web ale terților.

Vom păstra informațiile dumneavoastră cu caracter personal doar atât timp cât avem nevoie pentru a vă furniza Serviciul nostru sau pentru alte scopuri comerciale legitime, cum ar fi rezolvarea disputelor, motive de siguranță și securitate sau respectarea obligațiilor noastre legale. Cât timp păstrăm informațiile personale va depinde de o serie de factori, cum ar fi cantitatea, natura și sensibilitatea informațiilor, riscul potențial de vătămare din cauza utilizării sau dezvăluirii neautorizate, scopul nostru de prelucrare a informațiilor și orice cerințe legale.

9. Utilizatori internaționali
Prin utilizarea Serviciului nostru, înțelegeți și recunoașteți că informațiile dumneavoastră personale vor fi procesate și stocate în facilitățile și serverele noastre din Statele Unite și pot fi dezvăluite furnizorilor noștri de servicii și afiliaților din alte jurisdicții.

Temei juridic pentru prelucrare. Bazele noastre legale pentru prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale includ:

Executarea unui contract cu dvs. atunci când oferim și menținem Serviciile noastre. Atunci când procesăm informațiile despre cont, conținutul și informațiile tehnice numai pentru a vă furniza Serviciile noastre, aceste informații sunt necesare pentru a putea furniza Serviciile noastre. Dacă nu furnizați aceste informații, este posibil să nu vă putem oferi Serviciile noastre.
Interesele noastre legitime de a ne proteja Serviciile de abuz, fraudă sau riscuri de securitate sau în dezvoltarea, îmbunătățirea sau promovarea Serviciilor noastre, inclusiv atunci când ne instruim modelele. Aceasta poate include procesarea informațiilor despre cont, conținutului, informațiilor sociale și informațiilor tehnice. Citiți instrucțiunile noastre despre cum puteți renunța la utilizarea informațiilor dvs. pentru a ne instrui modelele.
Consimțământul dumneavoastră atunci când vă solicităm consimțământul pentru a vă prelucra Informațiile personale într-un anumit scop pe care vi-l comunicăm. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment.
Respectarea obligațiilor noastre legale atunci când folosim informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne conforma cu legea aplicabilă sau când ne protejăm drepturile, siguranța și proprietatea afiliaților, utilizatorilor sau terților noștri.
Transferuri de date. Acolo unde este necesar, vom folosi măsurile de protecție adecvate pentru transferul informațiilor personale în afara anumitor țări. Vom transfera informații personale numai conform unui mecanism de transfer valabil din punct de vedere legal.

Responsabil cu protecția datelor. Puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la privacy@openai.com în probleme legate de prelucrarea informațiilor cu caracter personal.

10. Modificări ale politicii de confidențialitate
Este posibil să actualizăm această Politică de confidențialitate din când în când. Când o facem, vom posta o versiune actualizată pe această pagină, cu excepția cazului în care legea aplicabilă impune un alt tip de notificare.

11. Cum să ne contactați
Vă rugăm să contactați asistența dacă aveți întrebări sau nelămuriri care nu au fost deja abordate în această Politică de confidențialitate.

1. API
Obligațiile de despăgubire ale OpenAI față de clienții API în temeiul Acordului includ orice pretenție a unei terțe părți conform căreia utilizarea sau distribuția de Output de către Client încalcă dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Această despăgubire nu se aplică în cazul în care: ( i ) Clientul sau Utilizatorii finali ai Clientului știau sau ar fi trebuit să știe că Ieșirea încalcă sau ar putea încălca, (ii) Clientul sau Utilizatorii finali ai Clientului au dezactivat, ignorat sau nu au folosit nicio citare relevantă, filtrare sau caracteristici de siguranță sau restricții furnizate de OpenAI, (iii) Ieșirea a fost modificată, transformată sau utilizată în combinație cu produse sau servicii care nu sunt furnizate de sau în numele OpenAI, (iv) Clientul sau Utilizatorii săi finali nu aveau dreptul de a utiliza fișierele de intrare sau de reglare fină pentru a genera Ieșirea care se presupune că încalcă drepturile de autor, (v) reclamația susține încălcarea mărcii comerciale sau a drepturilor conexe pe baza utilizării de către Client sau Utilizatorii săi finali a Ieșirii în comerț sau comerț și (vi) Ieșirea care se presupune că încalcă drepturile provine din conținut dintr-o ofertă terță parte.

2. Servicii beta
Această secțiune reglementează utilizarea de către dvs. a serviciilor sau a caracteristicilor pe care OpenAI le oferă pe o bază alfa, previzualizare, acces anticipat sau beta („Servicii Beta”). Serviciile Beta sunt oferite „ca atare” pentru a permite testarea și evaluarea și sunt excluse de la orice obligație de despăgubire pe care OpenAI le poate avea față de dvs.

OpenAI nu face nicio declarație sau garanție pentru Serviciile Beta, inclusiv orice garanție că Serviciile Beta vor fi disponibile în general, neîntrerupte sau fără erori, sau că Conținutul va fi securizat sau nu va fi pierdut sau deteriorat. Cu excepția limitelor interzise de lege, OpenAI declină în mod expres toate garanțiile pentru Serviciile Beta, inclusiv orice garanții implicite de vandabilitate, calitate satisfăcătoare, potrivire pentru un anumit scop, neîncălcare sau bucurie liniștită și orice garanții care decurg din orice curs de tranzacționarea sau utilizarea comerțului.

3. ChatGPT Enterprise și Team
(a) Administratori. Conturile ChatGPT Enterprise și Team sunt gestionate de Utilizatori finali cu privilegii administrative („Administratori”). Administratorii pot să adauge, să elimine și să suspende accesul utilizatorilor finali la spațiul de lucru al organizației. În plus, Administratorii ChatGPT Enterprise pot (a) să acceseze, să partajeze și să elimine Conținut; și (b) accesați jurnalul și informațiile despre utilizarea de către Utilizatorii finali a ChatGPT Enterprise. Clienții sunt responsabili pentru obținerea și menținerea tuturor acordurilor necesare de la Utilizatorii finali pentru a întreprinde acțiunile de mai sus și pentru a permite OpenAI să furnizeze Serviciile.

(b) Indemnizație de ieșire. Obligațiile de despăgubire ale OpenAI față de clienții ChatGPT Enterprise în temeiul Acordului includ pretenții conform cărora utilizarea sau distribuirea Output de către Client încalcă dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Această despăgubire nu se aplică în cazul în care: ( i ) Clientul sau Utilizatorii finali ai Clientului știau sau ar fi trebuit să știe că Ieșirea încalcă sau ar putea încălca, (ii) Clientul sau Utilizatorii finali ai Clientului au dezactivat, ignorat sau nu au folosit nicio citare relevantă, filtrare sau caracteristici de siguranță sau restricții furnizate de OpenAI, (iii) Ieșirea a fost modificată, transformată sau utilizată în combinație cu produse sau servicii care nu sunt furnizate de sau în numele OpenAI, (iv) Clientul sau Utilizatorii săi finali nu aveau dreptul de a utiliza fișierele de intrare sau de reglare fină pentru a genera Ieșirea care se presupune că încalcă drepturile de autor, (v) reclamația susține încălcarea mărcii comerciale sau a drepturilor conexe pe baza utilizării de către Client sau Utilizatorii săi finali a Ieșirii în comerț sau comerț și (vi) Ieșirea care se presupune că încalcă drepturile provine din conținut dintr-o ofertă terță parte.

4. Codex și generare de cod
Rezultatele generate de caracteristicile de generare a codului ale Serviciilor noastre, inclusiv OpenAI Codex, pot fi supuse licențelor terților, inclusiv, fără limitare, licențe open source .

5. GPT-uri
Utilizatorii pot crea și partaja acces la propriile versiuni personalizate de ChatGPT numite „GPT-uri”.

Pentru constructorii de GPT:

(a) Conținut GPT. Informațiile sau conținutul pe care le încărcați sau le includeți împreună cu GPT (de exemplu, numele, instrucțiunile și descrierea dvs. GPT) („Conținut GPT”) este Conținutul dvs. Între dvs. și OpenAI, sunteți singurul responsabil pentru Conținutul, Acțiunile și configurațiile dvs. GPT pe care le utilizați sau le activați pentru a vă crea GPT, precum și pentru orice Ieșire care se bazează pe Conținutul, Acțiunile și configurațiile dvs. GPT. Trebuie să vă asigurați că GPT-ul dvs. respectă Acordul și Politicile noastre de utilizare.

(b) Distribuția și promovarea GPT-urilor. Partajând GPT-ul dvs. altor persoane, acordați o licență neexclusivă, la nivel mondial, irevocabilă, fără drepturi de autor: ( i ) OpenAI pentru a utiliza, testa, stoca, copia, traduce, afișa, modifica, distribui, promova și pune la dispoziție în alt mod alți utilizatori, toate sau orice parte a GPT-ului dvs. (inclusiv Conținutul GPT); și (ii) în măsura în care Ieșirea din GPT include Conținutul dvs. GPT, utilizatorilor GPT pentru a utiliza, stoca, copia, afișa, distribui, pregăti lucrări derivate și utiliza în alt mod Conținutul dvs. GPT. Vă veți asigura că toate informațiile pe care le publicați despre GPT sunt, în orice moment, complete, exacte și nu înșelătoare.

(c) Acțiuni. Orice API, site web sau serviciu care interacționează cu un GPT (o „Acțiune”) este supus Termenilor noștri pentru pluginuri și acțiuni și sunteți responsabil să vă asigurați că orice Acțiune inclusă în GPT funcționează în conformitate cu acești termeni.

(d) Îndepărtarea. Putem respinge sau elimina orice GPT din Serviciile noastre în orice moment, din orice motiv, fără notificare, cum ar fi din motive legale sau de securitate sau dacă GPT-ul dvs. încalcă Termenii noștri.

Pentru utilizatorii de GPT:

(a) GPT-uri terță parte. Cu excepția cazului în care OpenAI este identificat ca constructorul unui GPT, GPT-urile sunt create de alți utilizatori și se pot baza pe conținut sau pe aplicații terțe care nu sunt controlate de OpenAI. Utilizarea „GPT” în numele unui GPT creat de alți utilizatori nu implică faptul că OpenAI a creat, sprijină sau aprobă GPT. Folosiți numai GPT-uri pe care le cunoașteți și în care aveți încredere.

(b) Raportarea abuzurilor. Puteți raporta GPT-urile care încalcă Politicile noastre de utilizare folosind funcția noastră de raportare din ChatGPT.

(c) Acțiuni. GPT-urile vă pot permite să interacționați cu Actions. Aceste acțiuni sunt supuse termenilor noștri pentru pluginuri și acțiuni de mai jos.

(d) Modificări și eliminare. OpenAI și creatorii de GPT-uri pot elimina GPT-urile oricând, din orice motiv, fără notificare prealabilă.

6. Capabilitati de imagine
Modelele noastre pot accepta imagini ca parte a Intrărilor la Serviciu („Capacitățile de imagine”).

(a) Nu pentru sfat medical. Capacitățile de imagine nu sunt concepute sau destinate a fi utilizate ca dispozitiv medical sau pentru a îndeplini vreo funcție medicală și nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru sfatul, diagnosticul, tratamentul sau judecata medicală profesională.

(b) Imagini cu oameni. Nu puteți utiliza Capabilitățile de imagine pentru a ajuta la identificarea unei persoane sau pentru a solicita sau deduce informații private sau sensibile despre o persoană.

7. Pluginuri și acțiuni
(a) Prezentare generală. Pluginurile și acțiunile (împreună „Pluginuri”) sunt caracteristici din ChatGPT care vă permit să trimiteți instrucțiuni către și să primiți informații de la o altă aplicație sau site web („Aplicație”) în timp ce utilizați Serviciile noastre. Fiecare plugin este pus la dispoziție de către dezvoltatorul aplicației, care este de obicei o terță parte neafiliată cu OpenAI. Puteți lua măsuri asupra unei aplicații prin intermediul unuia sau mai multor pluginuri. De exemplu, puteți activa un plugin pentru un site web de rezervare la restaurant pentru a solicita o rezervare prin intermediul Serviciilor. Sunteți singurul responsabil pentru acțiunile pe care le întreprindeți folosind pluginuri. Trebuie să activați manual fiecare plugin, ceea ce permite Serviciului aplicabil să acceseze și să utilizeze pluginul activat. OpenAI poate (dar nu va avea nicio obligație) să examineze, să refuze sau să elimine Aplicații din ChatGPT. Cu toate acestea, prin utilizarea Plugin-urilor, este posibil să fiți expus la Aplicații sau conținut pe care le puteți considera jignitor, nepotrivit sau inacceptabil. Sunteți de acord că utilizați pluginuri pe propriul risc. NU ACTIVAȚI UN PLUGIN DECÂT DACĂ CUNOAȘȚI ȘI AVEȚI ÎNCREDERE ÎN APLICAȚIA SUBIACENTĂ ȘI ȚI-AȚI REVIZUT TERMENII ȘI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

(b) Funcționarea și conținutul pluginului. Când activați un plugin, Serviciile vor trimite porțiuni aplicabile din Conținutul dvs. și anumite informații, cum ar fi țara și statul dvs. („Date plugin”) prin intermediul pluginului către Aplicație. Prin activarea pluginului, ne autorizați și ne instruiți să trimitem datele dvs. de plugin către aplicația aplicabilă, care va fi tratată în conformitate cu termenii acesteia. Nu suntem responsabili pentru Datele Pluginului după ce acestea au fost furnizate unei Aplicații, alta decât Aplicațiile deținute de noi. Plugin-ul va prelua informații și conținut din Aplicație, care pot fi incluse în Rezultatele pe care le primiți de la Servicii. Aceste informații și conținut incluse în Ieșire nu sunt deținute de dvs. sau de OpenAI și pot fi supuse termenilor Aplicației.

8. Conversații vocale
Conversațiile vocale este o caracteristică ChatGPT care vă permite să vorbiți cu modelele noastre și să le faceți să răspundă („Ieșire vocală ChatGPT”). Ieșirea vocală ChatGPT este numai pentru uz necomercial și nu poate fi distribuită sau reambalată ca înregistrare audio de sine stătătoare sau orice alt fișier de sunet. Orice drepturi asupra Ieșirii care ți-au fost atribuite nu includ Ieșirea vocală ChatGPT.

Politici universale
Pentru a maximiza inovația și creativitatea, credem că ar trebui să aveți flexibilitatea de a folosi serviciile noastre așa cum credeți de cuviință, atâta timp cât respectați legea și nu vă răniți dumneavoastră sau altora. Când utilizați orice serviciu OpenAI, cum ar fi ChatGPT, labs.openai.com și API-ul OpenAI, se aplică aceste reguli:

Respectați legile aplicabile – de exemplu, nu compromiteți confidențialitatea altora, nu vă implicați în activități reglementate fără a respecta reglementările aplicabile sau nu promovați sau vă angajați în orice activitate ilegală, inclusiv exploatarea sau vătămarea copiilor și dezvoltarea sau distribuirea de materiale ilegale. substanțe, bunuri sau servicii.
Nu folosiți serviciul nostru pentru a vă răni pe dumneavoastră sau pe alții – de exemplu, nu folosiți serviciile noastre pentru a promova sinuciderea sau autovătămarea, pentru a dezvolta sau a folosi arme, a răni pe alții sau pentru a distruge proprietăți sau pentru a vă implica în activități neautorizate care încalcă securitatea orice serviciu sau sistem.
Nu reutilizați și nu distribuiți rezultate din serviciile noastre pentru a dăuna altora – de exemplu, nu împărtășiți rezultatele serviciilor noastre pentru a frauda, înșelătorie, spam, induce în eroare, hărțuiește, hărțuiește, defăimează, discrimina pe baza atributelor protejate, sexualiza copiii sau promovează violența, ura sau suferința altora.
Respectați măsurile noastre de protecție - nu ocoliți măsurile de siguranță sau atenuările de siguranță din serviciile noastre decât dacă sunt susținute de OpenAI (de exemplu, experți în domeniu din Red Teaming Network) sau legate de cercetările efectuate în conformitate cu Politica noastră de distribuire și publicare.
Raportăm material aparent de abuz sexual asupra copiilor (CSAM) către Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați.

Construire cu platforma API OpenAI
Platforma OpenAI vă permite să construiți aplicații complet personalizate. În calitate de dezvoltator al aplicației dvs., sunteți responsabil pentru proiectarea și implementarea modului în care utilizatorii dvs. interacționează cu tehnologia noastră. Pentru a face acest lucru mai ușor, am împărtășit cele mai bune practici de siguranță și am oferit instrumente precum Punctul final de moderare și mesajele de sistem personalizabile.

Recunoaștem că API-ul nostru introduce noi capabilități cu impact scalabil, așa că avem politici specifice serviciului care se aplică tuturor utilizării API-urilor noastre, în plus față de Politicile noastre universale:

Nu compromite intimitatea altora, inclusiv:
A. Colectarea, prelucrarea, dezvăluirea, deducerea sau generarea de date cu caracter personal fără a respecta cerințele legale aplicabile
b. Utilizarea sistemelor biometrice pentru identificare sau evaluare, inclusiv recunoașterea facială
Facilitarea programelor spion, supravegherea comunicațiilor sau monitorizarea neautorizată a persoanelor
Nu efectuați și nu facilitați următoarele activități care pot afecta în mod semnificativ siguranța, bunăstarea sau drepturile altora, inclusiv:
A. Furnizarea de consiliere juridică, medicală/de sănătate sau financiară personalizată fără revizuire de către un profesionist calificat și dezvăluirea utilizării asistenței AI și a potențialelor limitări ale acesteia
b. Luarea de decizii automate cu mize mari în domenii care afectează siguranța, drepturile sau bunăstarea unei persoane (de exemplu, aplicarea legii, migrație, managementul infrastructurii critice, componentele de siguranță ale produselor, servicii esențiale, credit, angajare, locuințe, educație, punctaj social). sau asigurare)
c. Facilitarea jocurilor de noroc cu bani reali sau a împrumuturilor în ziua de plată
d. Implicarea în campanii politice sau lobby, inclusiv generarea de materiale de campanie personalizate sau orientate către anumite categorii demografice
e. Descurajarea oamenilor de la participarea la procesele democratice, inclusiv denaturarea proceselor de vot sau a calificărilor și descurajarea votului
Nu folosiți abuziv platforma noastră pentru a provoca prejudicii prin înșelarea sau inducerea în eroare intenționată a altora, inclusiv:
A. Generarea sau promovarea dezinformarii, dezinformarii sau a implicarii online false (de exemplu, comentarii, recenzii)
b. Uzurparea identității unei alte persoane sau organizații fără consimțământ sau drept legal
c. Implicarea sau promovarea necinstei academice
d. Eșecul de a se asigura că sistemele automate (de exemplu, chatbots) dezvăluie oamenilor că interacționează cu AI, cu excepția cazului în care este evident din context
Nu construiți instrumente care ar putea fi inadecvate pentru minori, inclusiv:
A. Conținut sexual explicit sau sugestiv. Aceasta nu include conținutul creat în scopuri științifice sau educaționale.
Construire cu ChatGPT
GPT-urile partajate vă permit să utilizați ChatGPT pentru a crea experiențe pentru alții. Deoarece utilizatorii dvs. GPT sunt și utilizatori OpenAI, atunci când construim cu ChatGPT, avem următoarele politici specifice serviciului, pe lângă Politicile noastre universale:

Nu compromite intimitatea altora, inclusiv:
A. Colectarea, prelucrarea, dezvăluirea, deducerea sau generarea de date cu caracter personal fără a respecta cerințele legale aplicabile
b. Solicitarea sau colectarea următorilor identificatori sensibili, informații de securitate sau echivalente ale acestora: informații despre cardul de plată (de exemplu, numere de card de credit sau informații despre contul bancar), identificatori guvernamentali (de exemplu, SSN), chei API sau parole
c. Utilizarea sistemelor de identificare biometrică pentru identificare sau evaluare, inclusiv recunoașterea facială
d. Facilitarea programelor spion, supravegherea comunicațiilor sau monitorizarea neautorizată a persoanelor
Nu efectuați și nu facilitați următoarele activități care pot afecta în mod semnificativ siguranța, bunăstarea sau drepturile altora, inclusiv:
A. Efectuarea de acțiuni neautorizate în numele utilizatorilor
b. Oferirea de consiliere juridică, medicală/de sănătate sau financiară personalizată
c. Luarea de decizii automate în domenii care afectează drepturile sau bunăstarea unui individ (de exemplu, aplicarea legii, migrație, managementul infrastructurii critice, componentele de siguranță ale produselor, servicii esențiale, credit, angajare, locuință, educație, punctaj social sau asigurări)
d. Facilitarea jocurilor de noroc cu bani reali sau a împrumuturilor în ziua de plată
e. Implicarea în campanii politice sau lobby, inclusiv generarea de materiale de campanie personalizate sau orientate către anumite categorii demografice
f. Descurajarea oamenilor de la participarea la procesele democratice, inclusiv denaturarea proceselor de vot sau a calificărilor și descurajarea votului
Nu dezinformați, denaturați sau induceți în eroare pe alții, inclusiv:
A. Generarea sau promovarea dezinformarii, dezinformarii sau a implicarii online false (de exemplu, comentarii, recenzii)
b. Uzurparea identității unei alte persoane sau organizații fără consimțământ sau drept legal
c. Implicarea sau promovarea necinstei academice
d. Utilizarea conținutului de la terți fără permisiunile necesare
e. Denaturarea sau inducerea în eroare a altora cu privire la scopul GPT-ului dvs
Nu construiți instrumente care ar putea fi inadecvate pentru minori, inclusiv:
A. Conținut sexual explicit sau sugestiv. Aceasta nu include conținutul creat în scopuri științifice sau educaționale.
Nu creați instrumente care vizează utilizatorii sub 13 ani.
Folosim o combinație de sisteme automate, recenzii umane și rapoarte ale utilizatorilor pentru a găsi și a evalua GPT-uri care pot încălca politicile noastre. Încălcările pot duce la acțiuni împotriva conținutului sau a contului dvs., cum ar fi avertismente, restricții de distribuire sau neeligibilitate pentru includerea în Magazinul GPT sau generarea de bani.

Magazin GPT
Dorim să ne asigurăm că GPT-urile din Magazinul GPT sunt adecvate pentru toți utilizatorii. De exemplu, GPT-urile care conțin cuvinte vulgare în numele lor sau care descriu sau promovează violența grafică nu sunt permise în Magazinul nostru. De asemenea, nu permitem GPT-uri dedicate promovării companiei romantice sau desfășurării de activități reglementate.

Aceste politici pot fi aplicate automat la momentul trimiterii sau aplicate retroactiv la o revizuire ulterioară.

bottom of page