top of page

Management de Proiect pentru
Constructii Rezidentiale

Construction

Dacă sunteți în căutarea unei companii care să vă coordoneze și să vă gestioneze proiectul, nu mai căutați, deoarece EUROPROIECT ESTATE® este ceea ce cautați. Pe lângă furnizarea serviciilor de management de proiect pentru companii si investitori privati, am gestionat și proiecte pentru instituții care utilizează fonduri publice, cu toate detaliile suplimentare necesare.

 

Desi se pot incadra in categoria constructiilor civile, proiectele de constructii rezidentiale au anumite elemente specifice care fac sa fie abordate distinct. Avand experienta a cateva mii de apartamente realizate inainte de 1989, am constatat ca abordarea postdecembrista a constructiilor rezidentiale este diferita deoarece piata este diferita, companiile autohtone si cele straine au impus anumite reguli, competitia este acerba iar castigatori pot fi doar cei care au un management competitiv. La experienta pe care o avem am putut adauga atat lectiile invatate in perioada de dinainte de anul 2008 (anul care a marcat criza economica) cat si revenirea pietei de constructii rezidentiale, desi nu la acelasi nivel ca in perioada de boom (2007-2008). Actual, proiectele rezidentiale difera in functie de zona (Bucuresti, Cluj si Timisoara raman in top, iar foarte aproape se situiaza Brasov, Constanta, Iasi). In celelalte judete piata poate fi structurata (Ardealul si zona de vest, apoi sudul tarii , zona de sud-est, nordul ... etc.). Deoarece fiecare element strategic este important, experienta de peste 30 de ani ne asigura elementele care stau la baza obtinerii succesului. 


Când planificați sa realizati o nouă clădire rezidentiala, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să o luati este cine va superviza si va face managementul proiectului.


Managementul proiectelor de construcții este un job foarte complex, necesitand implicare, în care trebuie să aveți încredere numai în profesioniști. Din fericire, EUROPROIECT ESTATE® este o companie de management a proiectelor care poate gestiona proiecte de construcții de toate marimile. De la proiecte mai mici pana la proiecte mari, experții de la EUROPROIECT ESTATE® vă pot mentine proiectul în timp și în buget. Oferim consultanta profesională independentă și expertiză tehnică pentru a va ajuta să monitorizati performanța realizată de catre contractori si subcontractori pentru a menține in grafic duratele, costurile, calitatea și siguranța pe perioada duratei proiectului, punand accent pe realizarea beneficiilor planificate.


EUROPROIECT ESTATE® utilizează cele mai moderne tehnici de management de proiect și supervizare a proiectelor, asigurand supervizarea atât pentru resursele umane cât și pentru materiale pe întreaga durată a proiectului, pentru a vă asigura că obiectivele sunt îndeplinite în fiecare etapa a proiectului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale noastre este menținerea obiectivelor proiectului fără a depasi bugetul aprobat și pentru a furniza un proiect de calitate care să vă garanteze satisfacția.


EUROPROIECT ESTATE® este recunoscut pentru abilitatea de a gestiona și de a livra proiecte de înaltă calitate la timp și în limitele bugetului. Ne putem angaja ferm să satisfacem și să indeplinim cerințele specifice ale clienților, furnizand servicii si  soluții profesionale.  Putem oferi în mod independent o abordare holistică în administrarea serviciilor de construcții, care poate începe de la concepția inițială a proiectului tehnic si  până la realizarea construcției, punerea în funcțiune, predare și finalizare.  În cazul in care proiectul tehnic este realizat de catre antreprenorul general, EUROPROIECT ESTATE® va monitoriza și revizui intenția de proiectare a constructorului pentru a asigura conformitatea contractuală.  Stim si intelegem constructorii, subcontractantii si dezvoltatorii, participand pana acum la multe proiecte in calitate de manageri de proiect, ingineri sau manageri de la dezvoltare pana la  punerea in functiune.

EUROPROIECT ESTATE®  poate asigura supervizarea problemelor ce pot sa apara pe site-ul de constructii, inclusiv modificări ale proiectului tehnic și ale continutului proiectului, instalații / sisteme alternative, variațiile contractelor, plansele desenate, aprobările, punerea în funcțiune și predarea. Indiferent de mărimea sau complexitatea unui proiect, ne propunem să colaboram și să vă oferim o experiență cu servicii fără probleme, prin reducerea complexității finalizării practice și a predării proiectului.


EUROPROIECT ESTATE® este specializată în servicii pentru construcții, avand personal profesionist și o experiență de peste 30 de ani în lucrul si monitorizarea antreprenorilor constructori și a subcontractanților acestora pentru a depăși problemele și a implementa cu succes schimbările specifice aprobate ale clienților.

EUROPROIECT ESTATE®  poate acționa în numele dezvoltatorilor, cu scopul principal de a identifica în mod independent deficiențele sistemului constructiv cât mai devreme posibil și de a monitoriza starea acestora până când acestea sunt corectate pana la finalizare, furnizând cele mai eficiente servicii și monitorizând performanțele în desfășurare ale proiectelor.


Managementul de proiect permite proprietarilor proiectului să obțina tot ceea ce este definit in cerintele aprobate ale unui proiect cu incadrarea in bugetul contractat. Putem lucra împreună cu dvs. pentru a stabili impreuna obiectivele proiectului și pentru a vă asigura că obțineți calitatea pe care o meritați. Suntem familiarizați cu vânzătorii, contractorii și subcontractorii pentru produse si servicii iar în toate tranzacțiile vom folosi expertiza noastră pentru a garanta că numai lucrătorii cu cea mai bună calificare lucrează la proiectul dvs. utilizand materiale de calitate conforma si furnizand rezultatele programate.


Știti ce doriti, dar nu sunteti sigur de unde să începeti? Noi va putem ajuta . Ne putem ocupa de proiectul dvs. de construcții rezidențiale sau comerciale de la început până la sfârșit. Personalul nostru profesionist poate lucra împreună cu dvs. pentru a determina cea mai bună modalitate de a vă satisface nevoile, în bugetul stabilit si aprobat impreuna cu dvs.  Orientați proiectul pe calea spre succes chiar de la început. Pregătirea timpurie a unui proiect este cheia pentru eliminarea obstacolelor potențiale și pentru pregătirea gestionarii furnizorilor, construcției și punerea în funcțiune. Începem cu finalul in minte, oferindu-va o analiză a capacității pentru obtinerea succesului printr-o planificare eficienta a proiectului.


Planificarea pentru funcționlitatea constructiilor inca din prima zi este esențială. Puteti obtine succesul prin metodele noastre de integrare probate. Ingineria, achizițiile, inspecțiile de fabricație și documentația înainte și în timpul asamblării site-ului reprezintă o parte esențială a proiectului. Vom asigura că proiectul dvs. este pe drumul cel bun, în limitele bugetului și al riscului, în fiecare etapă până la finalizare.


Ca firmă specializata multidisciplinar, suntem solutia ideala pentru a furniza servicii complete de coordonare / management al proiectelor. Începem în fazele de planificare timpurie, oferind servicii de due diligence, estimări de costuri și servicii de consultanță în echipă. EUROPROIECT ESTATE® vă va ajuta să vă asigurați că proiectul dvs. respectă specificațiile, planurile și condițiile contractului, precum și că reduce riscul, economisește timp și protejează bugetul aprobat al proiectului.

Cu un Master Plan solid ca si ghid, trecem la concept și dezvoltarea proiectului tehnic pana la fazele finale de proiectare, executie si predare finala a obiectivelor de constructii. Am constatat că utilizarea ingineriei valorii în procesul de proiectare și construcție are ca rezultat o valoare adăugată mai mare și un cost redus pentru clienții noștri. În mod constant analizăm și căutăm abordările cele mai rentabile și funcționale pentru a oferi clienților noștri un proiect excepțional la un preț excepțional.

Serviciile noastre de management de proiect pentru sectorul rezidential includ:

•    Managementul si supervizarea întregului proiect, începând de la proiectarea tehnica până la construcție și după finalizarea predarii clădirilor.
•    Putem furniza echipei de proiectare tehnica, consultanților și contractorilor o revizuire și recomandări imparțiale pentru a se asigura că toate clădirile este realizate eficient și eficace.
•    Furnizarea transferului informațiilor despre starea constructiilor si punerea în funcțiune .
•    Ajutor in procesul de planificare. Aceasta include suport pentru managementul obtinerii  autorizațiilor de construcție, precum și elaborarea unui program de construcție.
•    Revizuirea în mod regulat a obiectivelor proiectului și urmarirea realizarii acestor obiective pe întreaga durată a proiectului.
•    Comunicarea în mod regulat, astfel încât să fiți întotdeauna informat asupra stadiului în care se află proiectul dvs. și orice alte detalii pertinente.
•    Gestionarea oricăror dispute pentru a asigura un rezultat pozitiv pentru toți cei implicați.
•    Monitorizarea acordurilor cu contractorii și subcontractorii pentru a vă asigura că proiectul rămâne incadrat in timp și in buget și pentru a vă asigura că subcontractanții își desfășoară lucrările contractate.
•    Supervizeaza pregătirea raportului final de punere în funcțiune, inclusiv emiterea de recomandări privind performanța constructiilor.

Am ajutat nenumărați proprietari ai unor businessuri cu proiectele lor de construcții deoarece acesta nu este doar un loc de muncă pentru noi! Suntem pasionați de industria construcțiilor și nu vom accepta niciodată altceva decât ceea ce este mai bun din partea angajaților si colaboratorilor noștri și a tuturor contractorilor si subcontractanților.  De asemenea, credem ferm în tratarea corectă a clienților noștri și ne străduim mereu să ne îndeplinim sau să depășim așteptările acestora. Scopul nostru este de a dezvolta relatii pe tot parcursul vietii cu toti clientii nostri, astfel incat oricand au nevoie de servicii de constructii sa revina la noi.


Contactati-ne telefonic sau prin mail pentru a afla mai multe. Ne putem întâlni cu dvs. pentru a discuta despre proiectul dvs. și despre ceea ce doriți și aveți nevoie. De acolo, vă putem pune în programul nostru și vom putea sa începem colaborarea imediat!

Acestea sunt doar câteva exemple cu serviciile noastre de management de proiect în construcții.

Sunați-ne pentru a afla mai multe. Putem răspunde la întrebările dvs. cu privire la serviciile noastre de construcții comerciale și vă putem oferi programul cât mai curând posibil.

Echipa noastră acordă timp pentru a cerceta fiecare proiect, toate cerințele orașului și toate procesele de depunere, pentru ca proiectul dvs. să funcționeze fără probleme, adaptând designul la standardele fiecărui oraș. Nimic nu este mai important pentru noi decât asigurarea faptului că proiectul dvs. este realizat la cel mai înalt standard și clienții noștri sunt fericiți.

Alte servicii de management de proiect:

Planul de Management al Proiectului ( Master Plan )
Analiză de oferte și propuneri
Managementul proiectului tehnic și consiliere în domeniul construcțiilor
Planificarea și procesul de execuție a proiectului
    Managementul proiectelor
    Managementul riscului – analiza si reducerea
    Ingineria valorii
    Managementul resurselor
    Coordonarea echipei de proiect
    Comunicare și Managementul Informațiilor
    Coordonarea procesului de Sănătate și Siguranță
    Coordonarea controlului Calității ( QA & QC )
    Managementul costurilor (estimare, bugetare si executie bugetara)
    Managementul controlului schimbărilor
    Închiderea și transferul proiectului
    Administrarea contractelor

Asiguram un nivel ridicat de expertiză în managementul proiectelor de construcții rezidentiale, cu o capacitate specifică în următoarele domenii:

  • Gestionarea continutului proiectului [Scope Management]

  • Gestiunea bugetului proiectului [Cost Management]

  • Gestionarea programului proiectului [Schedule Management]

  • Managementul riscului proiectului [Risk Management]

  • Managementul calitatii proiectului [Quality Management]

  • Managementul comunicarilor proiectului [Communications Management]

 

Furnizam consultanță tehnică tehnologilor proiectului și feedback către Manageri și Directori privind costurile, procesele de proiectare și contractare și monitorizarea performanțelor proiectelor. Furnizam mentorat, consiliere și suport tehnic pentru procesele tehnologice ale proiectului în ceea ce privesc lucrarile.


Asiguram revizuirea specificațiilor de construcții,  a planselor desenate ale proiectului din punct de vedere tehnic, pentru a se asigura că acestea includ standardele de proiectare, construcție și eficiență energetică și furnizeaza servicii de ingineria valrii acolo unde este necesar.


Asigură compatibilitatea proiectelor cu obiectivele programului, liniile directoare și cerințele administrative.


Furnizam rapoarte sumare pentru a ajuta la planificarea și coordonarea programelor de capital.


Asiguram elaborarea bugetului proiectului și a previziunilor pe întreaga durată a ciclului de viață al proiectului. Gestionăm proiectul în conformitate cu planul de buget și fluxurile de numerar.

EUROPROIECT ESTATE® asigura servicii profesionale de Management de Proiect in Constructii, cu abordari specifice sectorului rezidential, prin utilizarea Tehnicilor si Instrumentelor de Project Management, alaturi de alte abordari care sa asigure succesul proiectelor.

bottom of page