top of page

Europroiect Estate
Consultanta & Training

Marius Gaitan

ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA

CEO Europroiect Estate

Adrian Gaitan

Adrian Gaitan, PMI DASM, CD-BA

CTO & PMO Director

Dumitra Gaitan

Dumitra Gaitan

CFO Europroiect Estate

În 2008, am marcat debutul Europroiect Estate, deschizând atât compania cât și prima ediție a cursului autorizat de Management de Proiect în Construcții. Acest moment a semnalat începutul unei perioade de succes continuu de 16 ani, timp în care am dominat constant piața din România în domeniul educației pentru managementul de proiect, în special în sectorul construcțiilor.

 

La Europroiect Estate, ne dedicăm cu fermitate excelenței, un angajament reflectat atât în oferirea de servicii profesionale de înaltă calitate din 2008, cât și în îmbunătățirea și actualizarea constantă a cursurilor noastre pentru a răspunde celor mai noi tendințe și practici din industrie. Fiecare an ne aduce mai aproape de perfecționarea ofertei noastre educaționale, menținându-ne astfel la nivelul așteptărilor dintr-o piață în continuă evoluție.

În prezent, la a 16-a versiune actualizată în 2024, cursul nostru este recunoscut nu numai ca un standard de profesionalism în România, ci și pe piața internațională, fiind o veritabilă punte către succes în industria construcțiilor și managementului de proiect.

 

Sub îndrumarea valoroasă a inginerului Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA, cu peste 40 de ani de experiență în construcții și peste 30 de ani în managementul de proiect, ne asigurăm că participanții noștri sunt excepțional de pregătiți să se distingă în lumea dinamică și competitivă a construcțiilor. Trainerul și dezvoltatorul nostru principal, domnul Gaitan, joacă un rol pivotal în menținerea standardelor înalte de învățământ și practică profesională în cadrul cursurilor noastre.

Mai mult, portofoliul nostru de cursuri este în continuă expansiune, reflectând angajamentul nostru de a păstra pasul cu schimbările din industrie și de a oferi educație relevantă și actualizată. Ne străduim constant să îmbunătățim și să actualizăm atât cursurile, cât și serviciile profesionale pe care le oferim, asigurându-ne că fiecare client și cursant beneficiază de cele mai noi informații și tehnici din domeniu.

Aceasta realitate pe care voi o stiti si eu o stiu trebuie schimbata major, iar planurile de dezvoltare trebuiesc materializate si puse in practica. Cred cu putere ca managerii de proiect pot face asta si este doar o chestiune de timp ca in Romania sa se vorbeasca cu mandrie si respect despre managerii de proiect, pentru ca asta meritam cu totii.

 

In calitate de Presedinte al EUROPROIECT ESTATE, Dl. Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA, transmite urmatorul MESAJ:

Managementul de proiect este domeniul cheie prin care astazi, in intreaga lume se desfasoara activitatile politice, economice, sociale si culturale iar programul nostru de activitati si servicii este legat de punerea in valoare a managementului de proiect,  a managerilor de proiect si pentru imbunatatirea imaginii aceastei  profesii in Romania.
 

Convingerea mea este că fiecare manager de proiect este o valoare care trebuie convertită în alte valori. Munca noastra este cea care influenţează si va influienta destine. Avem puterea de a schimba mentalităţi, de a crea şi dezvolta atitudini, valori şi comportamente pozitive, de a determina în bună măsură modul în care cei cu care relationam sa se profesionalizeze.
 

Romania se afla intr-un moment important, de rascruce si are acum, mai mult decat oricand, nevoie de manageri de proiect pentru a imbunatati tehnologiile manageriale, pentru a da un impuls economiei, businessului si legislatiei.
 

Noi suntem ACUM varful de lance care putem si trebuie sa actionam.
 

Aceasta este o lupta pentru punerea in valoare a profesiei Manager de Proiect. Actiunile managerilor de proiect si implicarea in programele organizatiei vor determina daca suntem profesionisti valorosi sau traim doar iluzia profesiei Manager de Proiect in timp ce activitatile economice si afacerile se deruleaza fara management de proiect.
 

Destinul managerilor de proiect depinde de capacitatea fiecaruia de a face ca Diplomele si Certificatele obtinute sa aiba valoare, dar aceasta nu se poate realiza fara aportul nostru alaturi de toti managerii de proiect actuali si viitori.
 

Noi, grupul de profesionisti de la EUROPROIECT ESTATE® stim cum se pot realiza toate acestea iar impreuna cu voi putem asigura forta necesara pentru aducerea ocupatiei Manager de Proiect pe locul pe care il merita.
 

Actiunile noastre pot si trebuie sa conduca la fundamentarea si imbunatatirea unei strategii naţionale bine conturate şi acceptate politic pe scară largă, pentru dezvoltarea celei mai valoroase resurse – cea umană, urmata indeaproape de crearea de conditii pentru implementarea si dezvoltarea utilizarii efective si eficiente a managementului de proiect cu proceduri cât mai prietenoase şi reguli puţine, dar aplicabile, precum şi o legislaţie adaptata realitatilor sociale si economice. Trebuie actionat în mod strategic pentru a ridica standardele profesionale, pentru promovarea valorii pe care managerii de proiect o aduc angajatorilor și organizatiilor si pentru cultivarea următoarelor generații de profesioniști in management de proiect.
 

Certificatul MANAGER de PROIECT nu reprezinta CINE ESTI.

Acesta reprezinta CEEA CE POTI SA FII !
 

managementul proiectelor de constructii
bottom of page