top of page

Europroiect Estate Certified

In curand...

Obtine acum unul dintre Certificatele si Badge-urile Europroiect Estate

Recunoscute National si International

Detalii despre EE Certified

Avantaje si Beneficii | Europroiect Estate Certified

✅Atesta nivelul real de abilitati si cunostiinte practice

✅Valabil pe piata din Romania, cat si pe cea din Internationala

✅Badge-ul Credly ofera credibilizare internationala in mediul online si in CV

✅Examen care atesta nivelul real de cunostiinte

✅Examen Online tip (Protectored Exam)

Recunoaștere profesională extinsă: Certificarea EE este recunoscută și apreciată în rândul profesioniștilor și organizațiilor, ceea ce poate deschide uși pentru oportunități de carieră și colaborări noi.

Acces la resurse exclusive: Obținerea certificării poate oferi acces la materiale educative, cursuri și evenimente special concepute pentru membrii certificați, contribuind la dezvoltarea profesională continuă.

Conectare cu o comunitate de profesioniști: Certificarea permite accesul la o rețea de profesioniști și experți în domeniu, favorizând schimbul de cunoștințe și experiențe.

Îmbunătățirea perspectivei de angajare: Candidații cu certificare EE sunt adesea preferați de angajatori, deoarece atestă un anumit nivel de competență și dedicare în domeniu.

Posibilitatea de promovare și creștere salarială: Certificarea poate ajuta la negocierea unor condiții mai bune în cadrul actualului loc de muncă sau la obținerea unor poziții superioare.

Validare a competențelor într-un cadru oficial: Certificarea confirmă cunoștințele și abilitățile în conformitate cu standarde recunoscute la nivel național și internațional.

Diferențiere în piața de muncă: Certificarea EE oferă un avantaj competitiv față de alți profesioniști din domeniu care nu dețin această acreditare.

Feedback și evaluare obiectivă: Procesul de certificare include evaluări care oferă feedback profesional, ajutând la identificarea punctelor forte și a zonelor de îmbunătățire.

Angajament față de dezvoltare profesională: Obținerea și menținerea certificării demonstrează un angajament continuu față de învățare și dezvoltare profesională.

Recunoaștere internațională a competențelor și standardelor: Certificarea EE este aliniată cu standardele internaționale, ceea ce facilitează recunoașterea competențelor pe plan global.

Suntem încântati să vă anunțăm că EUROPROIECT ESTATE - Professional Project Management a încheiat un parteneriat strategic cu Credly by Pearson Badges, alăturându-se unui prestigios grup de instituții și universități de top la nivel mondial, precum Microsoft, PMI, APM, IBM, Stanford University, Duke University, Boston University și multe altele. Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru continuu de a oferi recunoaștere și valoare adăugată profesioniștilor din domeniul nostru.

Participând la cursurile și programele de formare profesională EUROPROIECT ESTATE - Professional Project Management veți primi la finalizarea cursului un Badge Credly care atestă cunoștiințele și adaugă valoare CV-ului digital.
 
Prin colaborarea cu Credly by Pearson Badges, ne extindem capacitatea de a oferi recunoașteri digitale semnificative, care evidențiază competențele și realizările obținute de colaboratorii noștri. Aceste badge-uri digitale reprezintă nu doar un simbol al cunoștințelor și abilităților dobândite, ci și un instrument valoros pentru creșterea vizibilității profesionale pe platforme precum LinkedIn.

Este o modalitate excelentă pentru profesioniști de a-și distinge profilul, demonstrând angajatorilor și colegilor lor un nivel superior de expertiză și dedicare în domeniul lor.

Europroiect Estate Exams

Europroiect Estate - CPMP Badge

EUROPROIECT ESTATE

Certified

Construction Project Manager

Professional

bottom of page