top of page

Management de Proiect pentru
Contractele conform HG1/2018
Antreprenor

Curs Antreprenor HG1/2018
HG1-PM-Antreprenor
Europroiect Estate SRL
HG1 Hub | Antreprenor-Supervizor-Beneficiar

Program Curs:

Grupa Open | 7 Septembrie - 6 Octombrie 2024

Grupa Corporate | Se poate organiza la cerere, exclusiv pentru companii

Curs Live Online

Curs HG1/2018 Antreprenor

Îmbogățiți-vă cariera cu un certificat prestigios și cunoștințe indispensabile pentru orice profesionist.

Certificatul "HG1/2018 Project Management Antreprenor", un reper al excelenței în Management de Proiect pentru Contractele conform HG1/2018, care vă oferă un avantaj distinctiv în cariera dumneavoastră.

Badge-ul "HG1/2018 Project Management Antreprenor", un simbol care marchează capacitatile antreprenorul de a obține rezultate remarcabile prin utilizarea PM în contractele HG1/2018.

Cod Practica si Indrumare HG1/2018 Antreprenor

Bun venit în epicentrul unde legislația întâlnește practica, și unde fiecare linie a Hotărârii de Guvern HG1/2018 este transformată într-un pas concret spre succesul proiectelor tale de construcții. În lumea dinamică a construcțiilor, unde detaliile și timpul sunt esențiale, capacitatea de a naviga eficient prin complexitatea proiectelor este crucială. Acest curs oferă mai mult decât un ghid; el reprezintă o conexiune între cerințele riguroase ale legislației și implementarea lor practică și eficientă pe teren.

 

Cursul dezvoltat de Europroiect Estate aduce la îndemână instrumente și tehnici de management de proiect care să vă ghideze în conducerea reușită a proiectelor realizate conform HG1/2018. Acest ghid aduce instrumentele si tehnicile de management de proiect pentru a fi utilizate la conducerea cu succes a proiectelor desfășurate conform HG1/2018 (Cod de Practica și Indrumare - ANTREPRENOR conține: 40 de neconcordanțe posibile in Contractul HG1/2018) care vă pot ajuta să evitați startarea unui contract cu probleme.

Curs HG1/2018 Antreprenor

Acesta este un curs de utilizare a managementului de proiect pentru contracte conform HG1/2018. Cursul acopera conceptele de bază ale managementului de proiect, precum și modul în care acestea se aplică în contextul contractelor HG1/2018. De asemenea, cursul ofera o prezentare generală a HG1/2018 și a modului în care aceasta poate utiliza practic managementul de proiect. În acest curs, veți învăța cum să utilizați managementul de proiect pentru a crește șansele de succes ale proiectelor dumneavoastră.

Într-o lume în care schimbarea este constantă, capacitatea de a gestiona eficace proiecte complexe devine nu doar o competență, ci o artă necesară oricărui antreprenor. Cursul "Management de Proiect pentru Contracte HG1/2018 - ANTREPRENOR" oferă ocazia de a transforma fiecare provocare într-o oportunitate, utilizând tehnici avansate de management de proiect. Acesta oferă resurse „gata de utilizat” pentru a aborda toate cerințele contractelor conform HG1/2018, stabilind roluri și responsabilități clare pentru toate părțile implicate: Beneficiar, Antreprenor, Supervizor, Stakeholderi și alții.

Cursul nostru oferă exact setul de instrumente pregătite pentru utilizare de care aveți nevoie. Începem cu fundamentele - înțelegerea cerințelor contractului HG1/2018, care stabilește cadrul legal și operațional pentru proiectele mari de construcții. Transformam apoi cerințele relevante din contract în termeni de proiect, pe care îi abordam cu instrumente și tehnici de management de proiect eficiente. Cod de Practică și Îndrumare - ANTREPRENOR conține: Traducerea Cerintelor relevante in termeni de proiect.

 

Pe parcursul cursului, veți învăța cum să transformați fiecare provocare într-o oportunitate de a vă demonstra și îmbunătăți abilitățile. Veți învăța cum să gestionați proiectul folosind un Plan de Management de Proiect valoros, veți putea să întelegeți cum să gestionați eficient resursele, să coordonați echipele de proiect, să comunicați eficace, să gestionați riscul și să construiți relații durabile cu toți partenerii de proiect. De asemenea, Codul de Practică și Îndrumare - ANTREPRENOR conține Procedura de planificare a proiectului in contextul contractului national.

 

Vom aborda monitorizarea progresului, evaluarea performanței și strategiile de conducere a proiectelor spre o închidere de succes, asigurându-ne că toate obiectivele sunt îndeplinite conform HG1/2018. Construiți pe fundamente solide și transformați fiecare proiect într-un succes remarcabil.

 

Acest curs nu este doar o serie de lecții, ci o transformare profundă a modului în care percepeți și abordați fiecare proiect de construcții. Imaginează-ți că ești la conducerea unui proiect complex, parcurgând nu doar etape calme, ci și furtuni neașteptate. Fiecare decizie pe care o luati, fiecare element pe care il ajustestati, vă aduce mai aproape de destinație. În acest curs, scopul este proiectul, iar destinația este succesul necondiționat al acestuia. Sunteti pregătiti să devii profesionisti?

 

Alăturați-vă Europroiect Estate în această călătorie transformațională, unde fiecare lecție vă aduce mai aproape de a deveni maestrul propriului destin profesional, apropiindu-vă de statutul de lider în utilizarea tehnicilor de management de proiect in Contractele conform HG1/2018. Haideți să construim împreună viitorul!. Această transformare este despre managementul unui proiect și despre redefinirea a ceea ce înseamnă să fii un manager de proiect de succes - Învață, Aplică, Excelază!

Descifrarea HG1/2018: Înțelege și Aplică

Cursul începe cu bazele: o înțelegere aprofundată a contractului HG1/2018 care vă va oferi nu doar contextul, ci și încrederea că fiecare acțiune este bine ancorată în cerințele legale; Cod de Practica si Indrumare - ANTREPRENOR contine:  Project CANVAS si  Project ROADMAP). De aici, veți învăța să anticipați și să navigați prin potențialele capcane contractuale, pregătindu-vă să răspundeți cu soluții creative și eficiente. Vom începe călătoria prin detaliile HG1/2018, explorând fiecare articol și interpretându-i semnificațiile pentru a te asigura că proiectelor dumneavoastra nu doar că respectă legea, dar excelează prin conformitate. Acest curs vă va învăța cum să navighezi prin complexitățile legale, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a transforma orice provocare legislativă într-o oportunitate strategică - Construiește pe Fundamente Solide.

 

Sincronizare Perfectă cu Cerințele Legale

Instruim comandanți, nu doar observatori. Fiecare modul al cursului este conceput pentru a vă arăta cum să aliniați cerințele contractuale cu planurile de execuție, asigurându-vă că fiecare aspect al proiectului dumneavoastră răspunde nu doar nevoilor clientului, ci și directivelor HG1/2018. Am inclus în curs o secțiune dedicată traducerii cerințelor relevante în termeni de proiect. Veți învăța să anticipați nevoile proiectului dumneavoastră în contextul reglementărilor, evitând astfel întârzieri costisitoare și erori potențial costisitoare.

 

Strategii de Implementare Conforme

Cursul vă va echipa cu strategii prin care să implementați cerințele contractului HG1/2018 în fiecare etapă a proiectului dumneavoastră, de la inițiere până la închidere, utilizând instrumente și tehnici de management de proiect. Codul de Practică și Îndrumare - ANTREPRENOR conține: Planificarea proiectului, Implementarea Proiectului, Controlul Proiectului și Închiderea Proiectului de către Antreprenor conform HG1/2018. Veți deveni expert în adaptarea proceselor de management al proiectului pentru a maximiza eficiența și a minimiza riscurile, totul în cadrul legal oferit de contractul HG1/2018. Puteți deveni, de asemenea, expert în utilizarea instrumentelor avansate de management al proiectului, care vă vor permite să vedeți dincolo de imediat, antrenându-vă să preveniți problemele înainte de a se manifesta.

De la Teorie la Practică: Aplicații Reale

 

Pe parcursul acestui curs, veți descoperi că fiecare obstacol întâlnit este o oportunitate de a vă demonstra ingeniozitatea. Veți însuși arta de a transforma provocările în victorii, de a converti riscurile în avantaje competitive și de a modela peisajul proiectului dumneavoastră cu decizii bine fundamentate. Nu doar că veți înțelege textul legii, dar veți învăța cum să-l aplicați prin studii de caz reale, exerciții practice și simulări. Codul de Practică și Îndrumare – ANTREPRENOR include Sistemul de Control Integrat al Schimbărilor și Procedura pentru Sistemul de Urmărire a Defectelor. Veți putea să observați efectele directe ale deciziilor dumneavoastră prin prisma HG1/2018, asigurându-vă că fiecare decizie este informată și bine fundamentată - Transformați Fiecare Problemă într-o Oportunitate!

 

Alăturați-vă Elitelor în Managementul de Proiect

 

Acest curs este mai mult decât o simplă instruire; este o invitație de a vă alătura comunității liderilor în construcții care nu doar urmează regulile, dar le folosesc pentru a realiza proiecte remarcabile. Sub umbrela HG1/2018, fiecare pas pe care îl faceți este un pas spre excelența în construcții. Codul de Practică și Îndrumare – ANTREPRENOR include Planul de Gestionare a Riscului, Folosirea Tehnicilor de Mediere și Procedura pentru Soluționarea Litigiilor.

 

Finalizarea cursului nostru nu reprezintă sfârșitul călătoriei dumneavoastră, ci începutul ca lider în domeniul construcțiilor.

 

Sunteți gata să lăsați o amprentă durabilă în lumea construcțiilor?

Înregistrați-vă astăzi și învățați să transformați fiecare clauză a HG1/2018 într-un avantaj competitiv pentru dumneavoastră și pentru echipa dumneavoastră.

 

Pregătiți-vă să vă depășiți limitele și să construiți viitorul cu propriile mâini.

Înscrieți-vă acum și participați la construirea lumii de mâine. Vom naviga împreună spre noi culmi de succes!

Curs HG1/2018 Antreprenor

Curicula Cursului

Detalii tehnice

Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

- Sistem de operare Windows

- Sistem de operare MacOS 

- Telefon mobil cu sistem de operare Android 

- Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

bottom of page