top of page

Management de Proiect pentru
Contractele conform HG1/2018
Beneficiar

(Autoritate Contractanta)

Curs Autoritate Contractanta HG1/2018
HG1/2018 Beneficiar
Europroiect Estate SRL
HG1 Hub | Antreprenor-Supervizor-Beneficiar

Program Curs:

Grupa Open | 12 Septembrie - 21 Octombrie 2024

Grupa Corporate | Se poate organiza la cerere, exclusiv pentru companii

Prin SEAP - Cod: EE-PMHG1AC24

Curs Live Online

Curs HG1/2018 Beneficiar

Îmbogățiți-vă cariera cu un certificat prestigios și cunoștințe indispensabile pentru orice profesionist.

Certificatul "HG1/2018 Project Management Beneficiar", un reper al excelenței în Management de Proiect pentru Contractele conform HG1/2018, care vă oferă un avantaj distinctiv în profilul dumneavoastră.

Badge-ul "HG1/2018 Project Management Beneficiar", un simbol care marchează competenta si profesionalismul in lucrul cu Contracte conform HG1/2018 ca si Autoritate Contractanta.

Cod Practica si Indrumare Beneficiar HG1/2018

Curs Management de Proiect pentru Contracte HG1/2018 – BENEFICIAR

Solutii personalizate pentru succesul tau!

 

Cursul „Management de proiect pentru contracte HG1/2018 - Beneficiar”, un program unic, conceput pentru a vă dezvolta abilitățile de gestionare a contractelor conform HG1/2018 și a avea un impact semnificativ în sectorul public. Acest curs este dedicat beneficiarilor de contracte publice și are scopul de a furniza cunoștințele și competențele esențiale pentru gestionarea eficientă a proiectelor în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 1/2018 prin utilizarea instrumentelor si tehnicilor de management de proiect, cursul fiind conceput pentru a oferi beneficiarilor de contracte publice cunoștințele și competențele necesare pentru a gestiona eficient contractele în conformitate cu HG1/2018, cu un accent pe rolul și responsabilitățile beneficiarului în acest cadru.

Prin intermediul acestui curs, participanții vor învăța cum să lucreze în complexitatea regulilor și reglementărilor care guvernează contractele publice, punând un accent deosebit pe rolul și responsabilitățile beneficiarului. Acest curs este doar un program profesional, care vă va echipa cu abilitățile, cunoștințele, competențele și încrederea necesare pentru a parcurge cu succes prin complexitatea contractelor HG1/2018. Cursul are o abordare completa si complexa de la cunoștințe legislative, pana la nivelul de a stapănii participarea activă și decisivă în proiectele ce influențează dezvoltarea comunității. Cursul "Management de proiect pentru contracte HG1/2018 - Beneficiar", este un parcurs esențial nu doar pentru dezvoltarea profesională, ci și pentru evoluția personală în gestionarea contractelor publice. Aici nu veți învăța doar despre legislație și reguli; veți descoperi cum să folosiți aceste informații pentru a face diferența reală în comunitatea și domeniul dumneavoastră.

Curs HG1/2018 Beneficiar

Acesta este un curs de utilizare a managementului de proiect pentru contracte conform HG1/2018. Cursul acopera conceptele de bază ale managementului de proiect, precum și modul în care acestea se aplică în contextul contractelor HG1/2018. De asemenea, cursul ofera o prezentare generală a HG1/2018 și a modului în care aceasta poate utiliza practic managementul de proiect. În acest curs, veți învăța cum să utilizați managementul de proiect pentru a crește șansele de succes ale proiectelor dumneavoastră.

La finalul acestui curs, veți fi capabil să implementați managementul de proiect pentru contracte conform HG1/2018, reducând riscul de întârzieri, depășiri de buget și neconformități, veți fi capabil să conduceți echipe de proiect și să obțineți rezultate excelente. Veți putea să motivați și să inspirați membrii echipei, să construiți relații de încredere și să creați un mediu de lucru pozitiv.

 

Am folosit principiile managementului de proiect pentru a dezvolta un plan practic si clar al proiectului si pentru a comunica eficient cu toate părțile interesate. În cele din urmă, aplicand aceste principii si utilizand instrumentele si tehnicile prezentate, proiectul poate fi finalizat la timp și în buget.

 

Ați auzit vreodată expresia "timpul este bani"? În cazul contractelor, timpul este chiar mai important decât banii. Dacă un contract întârzie, poate duce la pierderea de oportunități, la cheltuieli suplimentare și, în cele din urmă, la pierderea profitului.

Beneficiile utilizarii managementului de proiect pentru contractele HG1/2018:

 • Va indepliniti mai eficient sarcinile de lucru

 • Reduceți riscul de întârzieri, depășiri de buget și riscul juridic.

 • Îmbunătățiți calitatea lucrărilor sau serviciilor furnizate.

 • Luati decizii mai bune

 • Aplicati conceptele invatate in situatii reale

 • Creșteți satisfacția clienților

Un studiu recent a constatat că proiectele publice care utilizează managementul de proiect au o probabilitate cu 30% mai mare de a fi finalizate la timp și în buget. Veți fi capabil să identificați și să abordați riscurile legate de HG1/2018 și să vă asigurați că proiectele dumneavoastră sunt conforme cu această reglementare prin utilizarea tehnicilor si instrumentelor de management de proiect.

La sfârșitul acestui curs, veți fi capabili să:

 • Definiți principiile managementului de proiect

 • Aplicați aceste principii la proiectele publice, pentru a planifica, gestiona și finaliza contractele.

 • Reduceți riscul de întârzieri, depășiri de buget si alte riscuri care pot afecta proiectul

 • Îmbunătățiți calitatea lucrărilor sau serviciilor furnizate

 • Găsiți resurse suplimentare pentru a vă dezvolta abilitățile în managementul de proiect

Managementul de proiect este esențial pentru succesul oricărui contract. Managementul de proiect este un instrument esențial pentru orice organizație care dorește să fie de succes în implementarea contractelor.

Rolul Beneficiarului în Contractele Publice: Explorare și Aprofundare

 

Acest curs vizează aprofundarea cunoștințelor legate de rolul beneficiarului în cadrul contractelor publice, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1/2018. Programul este conceput special pentru beneficiarii de contracte publice și își propune să furnizeze competențele necesare pentru o gestionare eficace a proiectelor conform normelor legale aplicabile.

Participanții vor obține o înțelegere detaliată a cadrelor legale care reglementează contractele publice, cu un accent particular pe responsabilitățile și obligațiile beneficiarului. Cursul va clarifica aspecte cruciale precum supervizarea implementării proiectelor și asigurarea conformității acestora cu standardele de calitate și cerințele legale.

Acest modul nu numai că oferă informații valoroase, ci servește și ca un punct de plecare pentru participanți, pregătindu-i să facă față provocărilor cu o perspectivă clară și obiective precise. Beneficiarul este esențial în succesul oricărui proiect guvernamental, iar cursul nostru își propune să vă înzestreze cu abilitățile necesare pentru a îndeplini aceste responsabilități cu integritate și eficiență.

Modulul începe cu o analiză profundă a Hotărârii Guvernului nr. 1/2018, punându-vă în centrul evenimentelor și detaliind responsabilitățile specifice ale beneficiarului. Vă invităm să vă angajați în acest proces educativ, care vă va permite să implementați cu succes proiecte guvernamentale, respectând „Codul de Practică și Îndrumare pentru Contracte conform HG1/2018”, o resursă indispensabilă pe care o vom examina împreună. Aflați cum să navigați prin cerințele legale și să le aplicați pentru a servi interesele comunității.

Abordări în Planificare și Execuție pentru Managementul Contractelor

 

În cadrul cursului "Management de proiect pentru contracte HG1/2018 - Beneficiar", veți dobândi competențe avansate în solicitarea și elaborarea de planuri de proiect detaliate, integrarea cerințelor contractuale, și ajustarea planurilor conform noilor reglementări legale. Acest segment al cursului se axează pe planificarea meticuloasă a proiectelor sub incidența HG1/2018, începând de la etapa de inițiere, stabilirea obiectivelor clare și definirea amănunțită a scopului proiectului.

Vom aborda tehnicile de planificare strategică și management eficient al contractelor, cu o atenție specială acordată specificațiilor și condițiilor din HG1/2018. Prin intermediul acestui curs, veți fi îndrumați în procesele complexe de selecție și negociere a contractelor, cu accent pe identificarea și selecția ofertelor care maximizează beneficiile proiectelor dumneavoastră.

În plus, cursul acordă o importanță deosebită gestionării riscurilor. Vom aborda strategii pentru identificarea riscurilor potențiale și planificarea măsurilor de mitigare adecvate, corelând Planul intern de Management al riscului (conform Ordinului 600/2018, Standardul 8 – Managementul Riscului) cu Planul de Management al Riscului Proiectului. De asemenea, vom discuta despre integrarea cerințelor contractuale în planurile de management ale proiectului, subliniind importanța fiecărei decizii pe care o luați ca beneficiar și impactul direct asupra succesului proiectului.

Angajamentul dumneavoastră fata de acest curs va fi esențial pentru transformarea planurilor teoretice,

într-un succes în proiectele reale.

 

 

Excelență în Implementare și Monitorizare

 

Acest modul este dedicat implementării și monitorizării proiectelor, oferind cursanților oportunitatea de a contribui în mod semnificativ și de a lăsa o amprentă durabilă prin proiectele lor. Veți învăța tehnici avansate pentru implementarea efectivă a planurilor, coordonarea echipei și resurselor, precum și metode de monitorizare și control pentru a asigura conformitatea cu obiectivele și termenele proiectului. Modulul acoperă, de asemenea, aspecte vitale precum raportarea progresului și adaptarea la schimbările care pot surveni pe parcursul proiectului, învățându-vă cum să mențineți proiectele pe traiectoria corectă și să faceți ajustările necesare.

Prin implicare activă și dedicare, veți transforma teoria în practică și veți aplica tehnicile învățate pentru a coordona echipele, a gestiona resursele și a supraveghea progresul conform planurilor stabilite. Vă încurajăm să preluați controlul și să deveniți liderul schimbării în proiectele dumneavoastră.

 

Monitorizare și Implementare Eficace

 

Metode și tehnici de monitorizare și implementare eficientă a planurilor de proiect, utilizând scenarii practice din modulul de execuție al cursului. Învățați să coordonați resursele și să monitorizați progresul, aplicând direct în practică gestionarea modificărilor și actelor adiționale pentru a naviga cu ușurință prin schimbările inevitabile ale proiectelor. Acest modul vă va pregăti să aplicați și să monitorizați implementarea contractelor într-un mod care respectă nu doar termenii legali, ci și obiectivele strategice ale autorității contractante.

Implicați-vă activ în toate fazele proiectului, de la lansare până la finalizare, asigurându-vă că fiecare etapă contribuie la obiectivul final. Vom discuta despre importanța comunicării eficiente între toate părțile interesate și gestionarea provocărilor care apar pe parcurs. Fiecare proiect vine cu provocările și oportunitățile sale specifice. Vă vom ghida cum să identificați riscurile înainte de a deveni probleme și să planificați strategic pentru a asigura succesul proiectului.

Această abordare vă va pregăti nu doar pentru gestionarea proiectelor curente, ci și pentru viitorul carierei dumneavoastră. Vă oferim instrumentele necesare, dar aplicarea acestor cunoștințe pentru transformarea provocărilor în victorii depinde de dumneavoastră. Învățați să configurați scenarii de succes, să aliniați resursele cu viziunea proiectului și să anticipați provocările înainte de a deveni obstacole. Luați decizii înțelepte, bazate pe analize riguroase, și asigurați-vă că fiecare pas este strategic orientat spre atingerea obiectivelor dumneavoastră.

Evaluare și Impact Durabil în Managementul Proiectelor

 

Acest modul final este dedicat evaluării și închiderii proiectelor. Cursanții vor învăța să evalueze performanța proiectelor comparativ cu obiectivele inițiate, să completeze toate documentațiile necesare și să analizeze lecțiile învățate pentru a îmbunătăți practicile viitoare. Utilizând cunoștințele dobândite din modulul de evaluare și îmbunătățire continuă, veți avea oportunitatea de a reflecta asupra succesului proiectului și de a planifica îmbunătățiri viitoare. Această etapă este esențială pentru a asigura că fiecare proiect contribuie pozitiv la obiectivele pe termen lung ale organizației dumneavoastră.

 

Prin implicarea în acest modul, beneficiarii de contracte publice vor dobândi o înțelegere aprofundată a managementului de proiect în contextul specific al HG1/2018, echipându-se cu instrumentele necesare pentru a asigura succesul proiectelor lor în conformitate cu standardele și așteptările legale.

 

Monitorizare, Control, Evaluare și Progres

 

Ultimul modul vă invită să priviți înapoi la parcursul proiectului, să evaluați impactul acțiunilor și să extrageți lecții valoroase care vor îmbunătăți abilitățile dumneavoastră pentru viitor. Este crucial să înțelegeți cum deciziile de astăzi influențează rezultatele de mâine. Reflectați asupra parcursului proiectului, identificați punctele forte și oportunitățile de îmbunătățire, și pregătiți-vă să aplicați învățăturile în viitoarele inițiative. Reflectați la ce a mers bine și ce poate fi îmbunătățit, transformând fiecare proiect într-o piatră de temelie pentru următorul.

 

Aceasta este oportunitatea dumneavoastră de a crește nu doar ca profesionisti, ci și ca lideri în comunitatea dumneavoastră.

Înscrieți-vă acum și începeți să vă asumați un rol activ în modelarea viitorului.

 

Acest curs este o oportunitate de învățare și o modalitate eficientă pentru acțiune în gestionarea contractelor publice. Acesta reprezintă o invitație de a deveni un lider vizionar în domeniul contractelor publice, o oportunitate de a crește, de a inova și de a influența pozitiv modul în care proiectele publice sunt conceptualizate și executate. Înscrieți-vă acum acum și accesați acest program profesional pentru obtinerea realizărilor remarcabile în management de proiect, în conformitate cu HG1/2018, în calitate de Beneficiar (Autoritate Contractantă). Participarea dumneavoastră la acest program va deschide drumul către îmbunătățirea competențelor profesionale și consolidarea poziției în domeniul gestiunii contractelor publice. Este o ocazie ideală pentru a vă asuma un rol proactiv în optimizarea practicilor de management de proiect în cadrul contractelor conform HG1/2018.

Curs HG1/2018 Beneficiar

Curicula Cursului

Detalii tehnice

Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

- Sistem de operare Windows

- Sistem de operare MacOS 

- Telefon mobil cu sistem de operare Android 

- Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

bottom of page