top of page

Managementul Riscului

Curs Autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Curs Autorizat Managementul Riscului Marius Gaitan PMP, PMI-PBA, Europroiect Estate
Certified Risk Management Professional

Grupa Open | Se va anunta in curand

Grupa Corporate | Se poate organiza la cerere, exclusiv pentru companii

Curs Live Online

Cursul Autorizat Managementul Riscului asigura cunostintele pentru obtinerea Certificatului  Manager al Sistemului de Management al Riscului (Cod COR 325708), recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei din Romania.

Certificatul Manager de Risc este recunoscut national si international in toate tarile din U.E.


Riscul poate distruge afacerile iar riscurile cu care se confruntă organizațiile sunt reale și există o cerere din ce în ce mai mare pentru profesioniști competenti si calificati care pot contribui la îmbunătățirea rezistenței organizaționale într-un peisaj de risc în continuă evoluție.

Riscul face parte din fiecare afacere. Managementul riscului eficient poate preveni pierderile si poate asigura succesul pregatirii dumneavoastra. Europroiect Estate va ofera suportul si resursele necesare pentru a va dezvolta abilitatile de management al riscului deoarece este o organizatie cu experienta si expertiza in domeniul managementului riscului. Cursurile noastre sunt sustinute de instructori calificati si cu experienta si includ tehnici si instrumente de management al riscului care sunt testate si eficiente.

 

Certificatul "Certified Risk Management Professional", un reper al excelenței în Managementul Riscurilor si Managementul Riscurilor Organizationale, care vă oferă un avantaj distinctiv în cariera dumneavoastră.

Badge-ul "Certified Risk Management Professional", un simbol care marchează realizările dumneavoastră remarcabile și vă subliniază competențele și dedicarea.


În calitate de profesionisti în domeniul riscului, am constatat ca dezvoltarea continuă a competențelor joacă un rol crucial în îmbunătățirea carierei și în menținerea competitivității în domeniul în continuă evoluție al managementului riscului. Acest curs furnizeaza cunostintele necesare pentru a raspunde la cerintele impuse de legislata din Romania privind Achizitiile Publice prin sistemul SEAP.


Riscul este o parte inevitabila a vietii si a afacerilor iar Managementul Riscului eficient este esential pentru succesul oricarei organizatii. Europroiect Estate este o organizatie cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul managementului riscului iar tehnicile de management al riscului sunt utile tuturor și pot fi studiate pentrua vă ajuta să dezvoltați o echipă calificata în domeniul managementului riscului, pentru a naviga mai bine în acest nou peisaj de risc.

Cursul de Managementul Riscului integrează cele mai recente tendințe din industrie și cele mai bune practici emergente, oferindu-vă un avantaj competitiv pe piață. Dacă doriți să vă orientați cariera și să vă dezvoltați abilitățile de a naviga prin riscuri complexe, vă putem ajuta. Aceasta calificare in managementul riscului vă va dota cu competențele și capacitățile de a identifica, clasifica, analiza și gestiona riscul mai rapid decât concurenții dvs.


EUROPROIECT ESTATE oferă un set complet de competențe in managementul riscului pentru profesioniști de la toate nivelurile. Începătorii pot dezvolta abilități de bază de management al riscului, în timp ce profesioniștii obțin tehnici și instrumente avansate. Practicienii experimentați beneficiază de abilități specializate și cunoștințe de ultimă oră.

Informatiile furnizate de EUROPROIECT ESTATE in cadrul cursului Managementul Riscului se adreseaza unei  game largi de persoane si organizatii, de la întreprinderi financiare, la digital, la lanțul de aprovizionare și riscul operațional – astfel incat să răspundem cel mai bine nevoilor dumneavoastră de dezvoltare. Organizațiile trebuie să dezvolte strategii eficiente de gestionare a riscurilor pentru a atenua impactul riscurilor. Managerii de risc sunt solicitați în fiecare sector de activitate, iar obținerea unei calificări îi ajută pe profesioniștii în risc să se evidențieze în fața angajatorilor și să-și avanseze cariera.

Managementul riscului este relevant pentru organizațiile din fiecare sector.

Cursul de Managementul Riscului este conceput pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră unice. De la principii de bază până la tehnici avansate de diminuare a riscurilor, veți obține o înțelegere completă a managementului riscului. Acest curs a fost conceput astfel încât să poată fi utilizat de oricine implicat în managementul riscului.  Cunostiintele dobandite sunt flexibile și pot fi adaptate și utilizate în toate tipurile de organizații.
 

BENEFICII de CARIERA:
1. Creșterea Oportunităților de Carieră

 • Expertiză Valorizată pe Piața de Muncă: În lumea afacerilor moderne, capacitatea de a gestiona eficient riscurile este extrem de căutată. Absolvirea acestui curs vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă distinge în diverse domenii.

 • Avansare în Carieră: Echipați cu competențele dobândite, puteti aborda provocări complexe, ceea ce vă poate deschide uși către roluri de management sau poziții de analiza riscului.

 • Adaptabilitate la Schimbări: Învățând să identificați și să gestionați riscurile, veți deveni mai adaptabili și pregătiți pentru schimbările dinamice ale pieței de muncă.

2. Certificare Recunoscută în Industrie

 • Standard de Excelență: Certificarea obținută după finalizarea cursului este recunoscută în industrie ca un semn al competenței și dedicării în domeniul managementului riscului.

 • Credibilitate Profesională: Această certificare nu doar validează cunoștințele dvs., ci și vă crește credibilitatea în fața angajatorilor și colegilor.

 • Continuarea Educației: Certificatul poate servi ca un pas important în parcursul dvs. educațional, deschizând calea către studii suplimentare sau specializări în domenii conexe.

3. Rețea de Profesioniști

 • Conexiuni Valorose: Cursul oferă șansa de a interacționa și de a vă conecta cu profesioniști și experți. Aceste conexiuni pot fi esențiale pentru dezvoltarea carierei și colaborări viitoare.

 • Schimb de Idei și Experiențe: Vă veți alătura unei comunități de practicieni și teoreticieni în managementul riscului, ceea ce vă va permite să împărtășiți și să câștigați perspective noi.

Niciodată nu a existat un moment mai bun pentru a vă dezvolta cariera și pentru a vă crește potențialul.

Dupa finalizarea cursului, participanții vor fi capabili să:

 • Definească conceptele de bază ale managementului riscului

 • Identifice și evalueze riscurile relevante pentru organizația lor

 • Aplice tehnici și instrumente de management al riscului

Europroiect Estate este o companie de top în domeniul Managementului Riscului, cu o experiență de peste 20 de ani. Compania are o echipă de experți cu o vastă experiență în managementul riscului, fiind angajată să ofere servicii de cea mai înaltă calitate clienților săi.
 

Înscrieți-vă astăzi la cursul nostru de management al riscului!

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de management al riscului.

Managementul riscului este relevant pentru organizațiile  din fiecare sector.

Cursul de Managementul Riscului este conceput pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră unice. De la principii de bază până la tehnici avansate de diminuare a riscurilor, veți obține o înțelegere completă a managementului riscului. Aveti oportunitatea de a avea contact cu un mediu de învățare extrem de interactiv și captivant. Prin studii de caz din lumea reala și discuții în colaborare, veți fi pe deplin cufundat în procesul de învățare. Acest curs a fost conceput astfel încât să poată fi utilizat de oricine implicat în managementul riscului.  Cunostiintele dobandite sunt flexibile și pot fi adaptate și utilizate în toate tipurile de organizații, sectoare și domenii.


Cu semne de recesiune la orizont, presiunea se exercită asupra profesioniștilor din domeniul riscului și managementului din toate sectoarele pentru a identifica, gestiona și atenua riscurile cauzate de condițiile dificile ale pieței economice de astăzi.


Deveniți un atu pentru angajatorul dvs. sau îmbunătățiți-vă abilitățile echipei prin îmbunătățirea competențelor și capacităților necesare pentru a naviga riscuri complexe interconectate cu o certificare EUROPROIECT ESTATE.

Acest curs este un ghid practic ce explica modalitatile in care se pot integra principiile de Managementul Riscului  în activitatea Dvs. de zi cu zi, pentru a va ajuta sa configurati, sa administrati si sa aliniati proiectele dvs. pe o planificare metodica, pentru a avea succes.
Metode de predare: Studii de caz, analize practice, discutii interactive.


Cursul Managementul Riscului asigura cunostintele necesare obtinerii Certificatului Manager al sistemului de management al riscului (COR 325708), Autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.


Certificatul Manager de Risc este recunoscut international in toate tarile din U.E.

 

Cursul furnizeaza cunostinte pentru anumite cerinte necesare participarii la

Licitatii Publice – SEAP/SICAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).

Cursul MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI, a fost dezvoltat in concordanta cu cerintele legislatiei romane in vigoare si a standardului ocupaţional pentru educaţie şi formare profesională in vederea obtinerii Certificatului de MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI, conform Cod COR 325708, fiind util tuturor persoanelor din institutii publice si private cu responsabilitati in privinta riscului organizational [necesita studii superioare finalizate].

 

Indiferent de tipul si marimea sa, orice organizatie este confruntata cu riscuri care îi pot afecta realizarea obiectivelor în ceea ce priveste activitatile, initiativele strategice, operatiunile, procesele si proiectele, cu diferite consecinte asupra rezultatelor strategice, operationale, financiare si asupra imaginii si a reputatiei.

Curicula Cursului

Cursurile de Project Management in Constructii organizate de
EUROPROIECT ESTATE sunt autorizate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii iar ocupatia Manager al Sistemului de Management al Riscului este recunoscuta conform Catalogul Ocupatiilor din Romania,
Cod COR 327508 
si se finalizeaza cu Certificat de Manager de Risc.
 
La absolvire, dupa sustinerea examenului final
se elibereaza Certificatului de Absolvire pentru ocupatia

Manager de Risc


Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca (REVISAL) si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.

Certificare Europeana

Certificat acreditat de Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, însoțit de suplimentul descriptiv al competențelor dobândite. Pentru recunoașterea internațională a certificatelor obținute în România este necesară apostilarea (țări semnatare ale Convenției de la Haga) sau supralegalizarea (țări nesemnatarea ale Convenției de la Haga).

Informatii suplimentare

Actele necesare pentru obținerea certificatului de absolvire: 

- Diplomă de studii medii (copie)

- Act de identitate (copie)

- Certificat de naștere (copie)

- Certificat de căsătorie, în cazul schimbării numelui (copie)

- Dovada plății

Detalii tehnice

Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

- Sistem de operare Windows

- Sistem de operare MacOS 

- Telefon mobil cu sistem de operare Android 

- Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

bottom of page