top of page

Curs Management de Proiect in Constructii
(Constructii Civile, Industriale, Agricole, Infrastructura si Instalatii Tehnologice)
Curs Autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Curs Autorizat Management de Proiect in Constructii Marius Gaitan PMP, PMI-PBA
Curs Autorizat Management de Proiect in Constructii

14 Septembrie - 23 Noiembrie 2024

(incepe pe data de 14 Septembrie 2024)

Curs Live Online

Badge Manager de Proiect in Constructii Certificat

Managementul de Proiect este domeniul cheie prin care astăzi, în întreaga lume,

se desfășoară activitătile politice, economice, sociale și culturale.

In 2008, am demarat prima editie a cursului autorizat de Management de Proiect in Constructii, marcand astfel inceputul unei perioade de 16 ani de succes neintrerupt. De-a lungul acestei perioade, cursul nostru a dominat constant piata din Romania in domeniul educatiei pentru managementul de proiect in sectorul constructiilor. La Europroiect Estate, ne mandrim cu un angajament ferm fata de excelenta. Fiecare an ne gaseste angajati in procesul de imbunatatire si actualizare a programului nostru educational, cu scopul de a alinia continutul la cele mai noi tendinte si practici de varf din industrie. Ajuns acum la a 16-a versiune (actualizata 2024), cursul nostru este recunoscut ca un standard de profesionalism si o punte catre succes, atat pe piata interna din Romania, cat si pe cea internationala.

Trainerul si dezvoltatorul acestui curs este ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA, un profesionist cu o vasta experienta de peste 40 de ani in constructii si mai bine de 30 de ani in managementul de proiect. Prin indrumarea sa valoroasa, ne asiguram ca participantii nostri sunt perfect pregatiti sa se distinga in dinamica si competitiva lume a constructiilor si managementului de proiect in constructii.

Certificatul "Certified Construction Project Manager", un reper al excelenței în Management de Proiect în Construcții, care vă oferă un avantaj distinctiv în cariera dumneavoastră.

Badge-ul "Certified Construction Project Manager", un simbol care marchează realizările dumneavoastră remarcabile și vă subliniază competențele și dedicarea.
 

Cursul de Management de Proiect in Constructii asigura cunostintele de certificare pentru ocupatia Manager de Proiect (COR 242101). Acest curs prezinta modalitatile de utilizare a principiilor, instrumentelor si tehnicilor de management de proiect, in companii si organizatii din Industria Constructiilor (Civile, Industriale, Agricole, Infrastructura, Instalatii, Instalatii Tehnologice ... etc.).

 

Europroiect Estate - Project Management Romania furnizează materiale de pregătire mai eficiente și inovatoare utilizand tehnici pedagogice moderne pentru formarea viitorilor manageri de proiect. Folosind teoria învățării accelerate, ne concentrăm pe predarea abilităților din lumea reală și a tehnicilor practice pentru a ajuta cursantii noștri să învețe mai mult în mai puțin timp pentru a se pregăti pentru ocupatia Manager Proiect.

 

Certificatul MANAGER DE PROIECT nu reprezinta cine esti...
Acesta reprezinta CEEA CE POTI SA FII !

   

Cursul de management de proiect in constructii a fost actualizat in anul 2024, raspunde si la unele cerinte impuse de Autoritatile Contractante pentru contractele de achizitii publice si licitatiile postate in SEAP/SICAP dar si la provocarile proiectelor din domeniul privat. Cursul este aliniat cu prevederile din CATUC – Codul Amenajarii Teritoriului, urbanismului si constructiilor.


Deoarece CATUC a adus unele schimbari importante, reflectate in Documentatiile de Atribuire si Fisa de Date a contractelor de achizitii publice din SEAP, dar si in proiectele private, acest curs a fost actualizat pentru a raspunde si noului cadru legislativ.


Cursul furnizeaza cunostintele necesare pentru a raspunde la cerintele impuse de legislata din Romania privind utilizarea instrumentelor si tehnicilor de management de proiect pentru achizitiile publice (Legea nr. 98/2016 - Achiziții Publice, Legea nr. 99/2016 - Achizitii Sectoriale si Legea nr.100/2016 - Contracte Concesiuni de Lucrari) dar si pentru contractele din domeniul privat.

Versiunea revizuita in 2024 a cursului de management de proiect in constructii include o gamă larga de îmbunătățiri proventite din Ghidul de Management de Proiect – PMBOK Ed.6-a / 2017 si Ed.7 / 2021 (elaborate de Project Management Institute – USA), Familia de Standarde ISO 21500:2021; ISO 21502:2020 - Management de Proiect; ISO 21503:2017 - Management de Program ISO 21504:2015 - Management de Portofoliu, ISO 21505:2017 - Guvernanta PPP.

Dacă ați fost provocat sa utilizati management de proiect (PM) sau ati cautat pe Internet informatii despre instrumente si tehnici de PM, ati constatat ca participarea la un curs de management de proiect poate fi costisitoare, dar mai costisitor este sa-l ignorati. Doar o singura cerinta privind o tehnica de management de proiect la care nu puteti raspunde (sau pe care nu o puteti aplica) ar putea costa mii de euro pentru fiecare angajat implicat în utilizarea acesteia sau pierderea unei licitatii (la care nu veti sti sa raspundeti unei cerinte din Documentatia de Atribuire, din Fisa de Date sau din Caietul de Sarcini) sau poate chiar stabilitatea organizatiei.

Actualizarile cursului includ tehnici pentru îmbunătățirea absorbției materialului de curs, prin utilizarea de tehnici pedagogice moderne,  informații de bază pentru participarea la licitatii publice precum și studii de caz prin care cursantii intra in contact direct atat cu probleme de management de proiect cat și cu experiența hands-on de management de proiect.

Cursul contine 10 module (necesare conform CATUC):

  • Managementul Integrarii proiectelor de Constructii 

  • Managementul  Domeniului de Aplicare al Proiectelor de Constructii (continut)

  • Managementul  Programului Graficului de Executie al Proiectelor de Constructii

  • Managementul  Costurilor Proiectelor de Constructii

  • Managementul Calitatii Proiectelor de Constructii

  • Managementul Resurselor Proiectelor de Constructii

  • Managementul Comunicarii in cadrul Proiectelor de Constructii

  • Managementul Riscului in Proiectele de Constructii

  • Managementul Achizitiilor si Procurarilor  in Proiectele de Constructii

  • Managementul partilor interesate implicate in Proiectele de Constructii

Curicula Cursului

Cursurile de Project Management in Constructii organizate de
EUROPROIECT ESTATE sunt autorizate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii iar ocupatia Manager de Project este recunoscuta conform Catalogul Ocupatiilor din Romania, Cod COR 242101 si se finalizeaza cu Certificat de MANAGER DE PROIECT

 
La absolvire, dupa sustinerea examenului final
se elibereaza  Certificatului de Absolvire pentru ocupatia

Manager de Proiect


Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca (REVISAL) si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.

Certificare Europeana

Certificat acreditat de Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, însoțit de suplimentul descriptiv al competențelor dobândite. Pentru recunoașterea internațională a certificatelor obținute în România este necesară apostilarea (țări semnatare ale Convenției de la Haga) sau supralegalizarea (țări nesemnatarea ale Convenției de la Haga).

Informatii suplimentare

Actele necesare pentru obținerea certificatului de absolvire: 

- Diplomă de licență / adeverință de absolvire (copie)

- Act de identitate (copie)

- Certificat de naștere (copie)

- Certificat de căsătorie, în cazul schimbării numelui (copie)

- Dovada plății

Detalii tehnice

Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

- Sistem de operare Windows

- Sistem de operare MacOS 

- Telefon mobil cu sistem de operare Android 

- Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

bottom of page