top of page

Management de Proiect
Curs Autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Curs Autorizat Management de Proiect (PMP, PMBOK, PMI)

14 Martie - 30 Mai 2024

(incepe pe data de 14 Martie 2024)

Curs Live Online

Managementul de Proiect este domeniul cheie prin care astăzi, în întreaga lume,

se desfășoară activitătile politice, economice, sociale și culturale.

Cursul de Management de Proiect General asigura cunostintele de certificare pentru ocupatia Manager de Proiect (Cod COR 242101). Cursul este Autorizat iar ocupatia Manager de Project este recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, conform Clasificarii  Ocupatiilor din Romania. Cursul de Management de Proiect General a fost actualizat in anul 2023, această ediție a fost actualizată pentru a reflecta schimbările din industrie și prezintă o acoperire aprofundată a subiectelor emergente, inclusiv managementul părților interesate, cauzele eșecului, gestionarea agilă a proiectelor, eșecul guvernanței proiectului, clasificarea valorilor de proiect și multe altele. De asemenea, sunt disponibile materiale suplimentare pentru cursanți.

 

Daca aveti un proiect de executat si știți că trebuie să o faceți corect, dar nu știți ce trebuie să faceți și în ce ordine să vă asigurați că totul funcționează fără probleme și ieșiți din el arătând excelent. Aveți nevoie de un curs de Management de proiect pas cu pas. Acest curs de Managementul de Proiect (PM) poate fi considerat „BIBLIA Managementului de Proiect”, deoarece oferă îndrumări practice cu privire la toate aspectele legate de managementul de proiect. Acest curs este un COD DE INDRUMARE SI PRACTICA si INDRUMARE pentru ca oferă o abordare simplificată a funcțiilor PM, fără a face referire la acoperirea detaliată a instrumentelor și metodelor utilizate în toate etapele unui proiect, îmbunătățind acoperirea metodelor și instrumentelor de cea mai bună calitate pentru a asigura succesul managementului de proiect. Cu studii de caz îmbogățite, exerciții și soluții însoțitoare, cursul este ideal pentru persoane care doresc sa inteleaga si sa invete management de proiect, precum și pentru manageri de proiect activi, servind ca un ghid cuprinzător pentru managementul proiectelor.

Managementul de Proiect: Cheia succesului în afaceri
Transformați-vă Cariera cu Managementul de Proiect!

Vă imaginați cum ar fi să conduceți o echipă de oameni care să creeze sau sa construiască ceva cu adevărat important? Să creați ceva care să aibă un impact pozitiv asupra vieții oamenilor?


Acest curs vă va învăța cum să deveniți un manager de proiect de succes. Veți învăța cum să planificați, să organizați, să executați, să monitorizați și să controlați proiectele, precum și cum să dezvoltați abilitățile și calitățile necesare pentru a conduce echipe de succes.
In plus veti putea obtine Certificat Manager de Proiect (recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei din Romania si totodata recunoscut in toate tarile din Uniunea Europeana).

Oricine este interesat de managementul de proiect va fi atras de ideea de a conduce o echipă pentru a crea ceva important. Este posibil să realizați aceste lucruri dacă sunteți pregătiți să deveniți un manager de proiect de succes.


Managementul de proiect este o abilitate esențială pentru succesul în orice domeniu. În lumea de astăzi, proiectele sunt din ce în ce mai complexe și mai solicitante. Ele necesită o combinație de abilități și calități, cum ar fi planificarea, organizarea, execuția, monitorizarea și controlul, precum și abilități de comunicare, leadership și lucrul în echipă.


Managerii de proiect de succes sunt cei care pot folosi aceste abilități și calități pentru a conduce echipe pentru a atinge obiective comune. Ei sunt responsabili pentru planificarea și implementarea proiectelor, de la început până la sfârșit. Ei trebuie să se asigure că proiectele sunt finalizate la timp, în buget și în conformitate cu cerințele.

Acest curs este util in orice domeniu:

 • În afaceri, managementul de proiect poate fi utilizat pentru a dezvolta noi produse și servicii, pentru a lansa noi campanii de marketing, pentru a extinde liniile de afaceri existente, pentru a implementa noi strategii de marketing sau pentru a implementa noi sisteme informatice.

 • În guvern, managementul de proiect poate fi utilizat pentru a construi noi infrastructuri, pentru a implementa noi programe sociale sau pentru a răspunde la dezastre naturale.

 • În domeniul IT: Managementul de proiect poate fi utilizat pentru a dezvolta noi aplicații software, pentru a implementa noi sisteme IT și pentru a migra datele către noile sisteme.

 • În construcții: Managementul de proiect poate fi utilizat pentru a construi noi clădiri, pentru a renova clădiri existente și pentru a efectua lucrări de inginerie civilă.

 • În domeniul sănătății: Managementul de proiect poate fi utilizat pentru a dezvolta noi tratamente medicale, pentru a implementa noi programe de sănătate publică și pentru a îmbunătăți eficiența sistemelor de sănătate.

 • În sectorul non-profit, managementul de proiect poate fi utilizat pentru a dezvolta noi programe de asistență socială, pentru a organiza evenimente sau pentru a strânge fonduri.

În lumea de astăzi, proiectele sunt esențiale pentru succesul în orice domeniu. De la dezvoltarea de noi produse și servicii la lansarea de noi campanii de marketing, proiectele sunt utilizate pentru a atinge obiectivele organizaționale.

Dezvoltați Abilități Cheie și Deveniți Lideri în Domeniu !

Cursul de management de proiect vă poate oferi o serie de beneficii, inclusiv:

 • Dezvoltarea abilităților și cunoștințelor de management de proiect: Cursul vă va oferi o înțelegere aprofundată a conceptelor și principiilor de bază ale managementului de proiect. Veți învăța cum să planificați, să organizați, să executați și să monitorizați proiectele cu succes.

 • Creșterea abilităților de leadership și de lucru în echipă: Cursul vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de leadership și de lucru în echipă, care sunt esențiale pentru succesul în orice rol de management de proiect.

 • Îmbunătățirea oportunităților de carieră: Abilitățile de management de proiect sunt foarte căutate în piața muncii. Participarea la acest curs vă poate ajuta să vă îmbunătățiți șansele de a obține un loc de muncă sau o promovare.

 • Iată câteva exemple specifice ale modului în care beneficiile cursului vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale:

 • Dacă sunteți un profesionist care dorește să avanseze în carieră, abilitățile de management de proiect vă pot ajuta să obțineți un loc de muncă de manager de proiect.

 • Dacă sunteți un manager care dorește să-și îmbunătățească abilitățile, cursul vă poate ajuta să deveniți un manager de proiect mai eficient.

 • Dacă sunteți un antreprenor, abilitățile de management de proiect vă pot ajuta să vă lansați și să vă gestionați cu succes noua afacere.

 • Dacă sunteți interesat să vă dezvoltați abilitățile de management de proiect, vă încurajăm să participați la acest curs.

Dezvoltă-te profesional și obține un avantaj competitiv

Managementul de proiect este o abilitate esențială pentru orice profesionist care dorește să aibă succes în afaceri

Înscrieți-vă acum și începeți transformarea!

Cursul de Management de Proiect te va ajuta să:

 • Înțelegi conceptele și principiile managementului de proiect

 • Dezvolți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a gestiona cu succes proiectele

 • Îți construiești un profil profesional valoros

Beneficii:
o    Vei fi mai eficient și mai productiv
o    Vei putea gestiona mai bine resursele și timpul
o    Vei putea lua decizii mai bune
o    Vei putea construi echipe puternice
o    Vei putea gestiona schimbările și provocările

Ce vei învăța în acest curs?

 • Management de proiect de la A la Z, inclusiv conceptele, procesele și instrumentele necesare.

 • Cum să planifici, să organizezi și să controlezi un proiect.

 • Cum să comunici eficient cu părțile interesate.

 • Cum să rezolvi problemele și să gestionezi riscurile.

 • Cum să ții proiectul incadrat in timp și în buget.

Înscrie-te acum la cursul de Management de Proiect și obține instrumentele și cunoștințele necesare pentru a fi un manager de succes!

Proiectele sunt din ce în ce mai complexe și mai dificil de gestionat. Fără cunoștințele și abilitățile necesare, ești predispus la eșec. În lumea afacerilor de astăzi, schimbarea este la ordinea zilei. Dacă vrei să ai succes, trebuie să fii întotdeauna pregătit să te adaptezi. Când finalizezi un proiect de succes, simți o satisfacție de nedescris. Este un sentiment de împlinire care te motivează să continui să înveți și să te dezvolți.

Cu ajutorul acestui curs, poți să înveți tot ce ai nevoie pentru a deveni un manager de proiect de succes. Ai toate șansele să-ți atingi obiectivele de carieră.

Managementul de proiect este o abilitate esențială pentru orice profesionist care dorește să aibă succes în afaceri.

Nu ratați această oportunitate unică - înscrieți-vă azi!

Versiunea revizuita in 2023 a cursului de management de proiect include o gamă larga de îmbunătățiri proventite din ultima editie a Ghidului de Management de Proiect – PMBOK Ed.6-a si Ed. a 7-a (elaborate de Project Management Institute – USA), din familia de Standarde ISO 21500:2012 - Management de Proiect; ISO 21502:2020 - Management de Proiect; ISO 21504:2015 - Management de Portofoliu si de Program.

Actualizarile cursului includ tehnici pentru îmbunătățirea absorbției materialului de curs, prin utilizarea de tehnici pedagogice moderne,  informații de bază pentru participarea la licitatii publice precum și studii de caz prin care cursantii intra in contact direct atat cu probleme de management de proiect cat și cu experiența hands-on de management de proiect.

  Dupa absolvirea cursului, toti cursantii primesc  Certificat de Absolvire iar in urma sustinerii examenului de Certificare Manager Proiect [necesita studii superioare finalizate - Diploma de Licenta ],  absolventii primesc Certificat Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ocupatia Manager de Proiect - Cod COR : 242101) însoţit de supliment descriptiv în care sunt înscrise competenţele dobândite. Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. 129/2000 republicată şi Supliment Europass, eliberat în conformitate cu Ordinul comun MMFPS/MECTS, nr.4469/ 12 iunie 2012 şi a Deciziei PE şi CE nr.2241/ 2004/CE din 2004, în care se vor înscrie compeţentele dobândite.

Un management de proiect bun se bazează pe echilibrarea constrângerilor cheie de timp, calitate și costuri în contextul funcționalității produselor (ca rezultat al proiectelor) și a cerințelor. Actualizat temeinic și restructurat pentru a reflecta provocările cu care se confruntă astăzi diversele industrii, această ediție continuă să conducă mai departe practica managementului proiectelor. Principiile planificării strategice, programării și monitorizării detaliate, alocării resurselor și gestionării eficiente a riscurilor, utilizate pe scară largă în proiecte de toate dimensiunile și complexitatea, sunt acoperite pe deplin. Integrarea modelării informațiilor în fiecare etapă a ciclului de viața a proiectului este o caracteristică a acestui curs. În plus, impactul tendințelor și dezvoltărilor, cum ar fi internaționalizarea proiectelor sunt discutate în context.

Curicula Cursului

Cursurile de Project Management in Constructii organizate de
EUROPROIECT ESTATE sunt autorizate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii iar ocupatia Manager de Project este recunoscuta conform Catalogul Ocupatiilor din Romania, Cod COR 242101 si se finalizeaza cu Certificat de MANAGER DE PROIECT

 
La absolvire, dupa sustinerea examenului final
se elibereaza  Certificatului de Absolvire pentru ocupatia

Manager de Proiect


Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca (REVISAL) si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.

Certificare Europeana

Certificat acreditat de Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, însoțit de suplimentul descriptiv al competențelor dobândite. Pentru recunoașterea internațională a certificatelor obținute în România este necesară apostilarea (țări semnatare ale Convenției de la Haga) sau supralegalizarea (țări nesemnatarea ale Convenției de la Haga).

Informatii suplimentare

Actele necesare pentru obținerea certificatului de absolvire: 

- Diplomă de licență / adeverință de absolvire (copie)

- Act de identitate (copie)

- Certificat de naștere (copie)

- Certificat de căsătorie, în cazul schimbării numelui (copie)

- Dovada plății

Detalii tehnice

Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

- Sistem de operare Windows

- Sistem de operare MacOS 

- Telefon mobil cu sistem de operare Android 

- Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

bottom of page