top of page

Programator grafic de executie pentru
realizarea proiectului 


In Curs de Autorizare de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Ocupatie Noua in Romania - Cod COR 432206

Curs Managementul Programului Grafic de Executie

In Curand - Rezerva un loc acum

Curs Live Online - Locuri Limitate

Liderii de proiect de astăzi trebuie să foloseasca o varietate de metode de livrare a valorii. Conform feedback-ului clienților, practicienii trebuie să îmbine metodele predictive și adaptive și să își adapteze modurile de lucru pentru a se potrivi nevoilor proiectului și mediului.

Analiza evolutiei si dinamicii firmelor de constructii din ultimii 3 ani atesta faptul ca este necesara o abordare pragmatica a proiectelor deoarece criza fortei de munca in forma continuata, escaladarea fara precedent a preturilor materialelor de constructii, cresterea preturilor la energie, criza creata de situatia geopolitica (razboiul din Ucraina), inflatia de aprox. 16%/an releva existenta unui mediu economic specific (denumit VUCA – Volatilitate, Incertitudine, Complexitate, Ambiguitate) care necesita o noua strategie. Rezultatul economic al ultimilor 3 ani arata (conform datelor furnizate de Camera de Comert a Romaniei) ca peste 7000 firme au intrat in faliment sau in insolventa in ultimii 3 ani – dintre care peste 2200 in anul 2023, fapt ce atesta necesitatea unei abordari specifice relationata cu noua realitate.

Noul Curs “Programator Grafic de Executie pentru Programarea Proiectului” oferă atât context, cât și practică în toate aspectele sistemului de livrare a valorii, inclusiv abordările în cascadă, hibride și Agile. Acest curs acoperă spectrul de livrare a valorii pentru dezvoltarea domeniului, estimarea duratelor, gestionarea programelor și urmărirea progresului.


De exemplu, participanții vor învăța cum să organizeze domeniul de aplicare cu un WBS și să-l prioritizeze cu un backlog, precum și să conducă munca de zi cu zi cu un task board cu activități. Cursul acoperă, de asemenea, Project Canvas, Planul de Convergență, Programul de proiect integrat, Programul Simplificat al Proiectului, Metoda Kanban, Metoda Lantului Critic, Planificarea Capacitatii, Metodologia Management de Proiect bazat pe Succes, Cele mai bune practici pentru mai multe proiecte.

Echipa de management a proiectului este inima proiectului. Acest curs explică diferitele roluri ale managerului de proiect si ale fiecarui membru a acestei echipe, împreună cu abilitățile cheie de conducere și luarea deciziilor. Principiile cheie ale practicilor de planificare, programare, monitorizare si control a proiectelor și echipele cu auto-gestionare sunt explorate împreună cu diferitele instrumente si tehnici.

Cine ar trebui sa participe:

In primul rand Manageri de proiect care și-au obținut certificarea PM. Conținutul este aplicabil in construcții iar tehnicile pe care le puteți învăța sunt adecvate pentru orice dimensiune de proiect și pot fi aplicate atât echipelor în persoană, cât și virtuale.

La sfârșitul acestui curs, veți putea:

 • Faceți diferența între abordările în cascadă și Agile

 • Identificați valoarea așteptată și rezultatele unui proiect

 • Finalizați un canvas de pornire a unui proiect [Project Startup Canvas]

 • Demonstrați cum să selectați o abordare de dezvoltare adecvată pentru livrabile

 • Stabiliți un ciclu de viață și faze pentru a satisface nevoile proiectului

 • Creați o foaie de parcurs pentru proiect [Project Roadmap]

 • Definiți diferitele roluri ale proiectului

 • Descompuneți, organizați și prioritizați domeniul de aplicare al proiectului

 • Să creați un program integrat de proiect folosind abordări adaptative și predictive

 • Discutați abilitățile cheie de conducere

 • Descrieți cum să gestionați munca intr-un proiect hibrid

 • Măsurați performanța proiectului folosind tehnici predictive și Agile

 • Închideți un proiect hibrid

 

Sunteți unul dintre profesioniștii care au obținut certificarea Manager de Proiect ?

Dacă da, suntem încântați să anunțăm un program de instruire nou-nouț, Planificarea, Programarea, Monitorizarea si Controlul Proiectelor de Constructii, axat în mod special pe a ajuta Managerii de Proiect experimentați ca dvs. să învețe cum să integreze metode, instrumente și tehnici agile și iterative în fundația lor predictivă.  Noul nostru program de instruire oferă perspectivă, instrumente și cunoștințe pentru a stăpâni principiile agile, a muta accentul de la obiective la rezultate și a perfecționa abilitățile de gândire critică pentru a „flexibiliza” metode predictive și adaptative pentru a maximiza valoarea.

Programul de instruire Live Online: începe în curand

Acest curs are 6 sesiuni (de patru ore fiecare) repartizate pe perioada a 3 luni. Folosind platforma GoTo, vă oferim acces live online facil la programul nostru de instruire condus de D-l. Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA și posibilitatea de a vă alătura simplu si usor de pe computer sau dispozitiv mobil, fara a mai necesita deplasari.

Echipa noastră este pregătită să vă ajute pe dumneavoastră și pe colegii dumneavoastră profesioniști în managementul proiectelor să reușiți prin aceste schimbări dinamice în modul în care gestionăm proiecte, programe și portofolii astăzi.

Curicula Cursului

Cursurile de Project Management in Constructii organizate de
EUROPROIECT ESTATE sunt autorizate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii iar ocupatia Manager de Project este recunoscuta conform Catalogul Ocupatiilor din Romania, Cod COR 432206 si se finalizeaza cu
Certificat de Programator Grafic de Executie pentru Realizarea Proiectului.
 
La absolvire, dupa sustinerea examenului final se elibereaza 
Certificatului de Absolvire pentru noua ocupatie introdusa recent

Programator Grafic de Executie pentru Realizarea Proiectului


Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca (REVISAL) si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.

Certificare Europeana

Certificat acreditat de Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, însoțit de suplimentul descriptiv al competențelor dobândite. Pentru recunoașterea internațională a certificatelor obținute în România este necesară apostilarea (țări semnatare ale Convenției de la Haga) sau supralegalizarea (țări nesemnatarea ale Convenției de la Haga).

Informatii suplimentare

Actele necesare pentru obținerea certificatului de absolvire: 

- Diplomă de studii medii (copie)

- Act de identitate (copie)

- Certificat de naștere (copie)

- Certificat de căsătorie, în cazul schimbării numelui (copie)

- Dovada plății

Detalii tehnice

Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

- Sistem de operare Windows

- Sistem de operare MacOS 

- Telefon mobil cu sistem de operare Android 

- Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

bottom of page