top of page

Specialist in Management de Proiect
cu Inteligenta Artificiala si GenAI (ChatGPT)

Curs Inteligenta Artificiala, Generative AI si ChatGPT in Management de Proiect

Acces Instant si Nelimitat

(In Curand)

Curs On Demand (E-Learning)

Traineri
ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA, PMI AI Certified
Adrian Gaitan, DASM, CDBA, IBM AI Professional, PMI AI Certified

Inteligența Artificială (AI) a depășit granițele științifico-fantastice, devenind o componentă esențială în multe domenii ale activității umane, inclusiv în managementul de proiect. Prin combinarea avansurilor tehnologice cu înțelegerea profundă a proceselor de business, AI oferă unelte inovatoare care transformă modul în care proiectele sunt gestionate, executate și evaluate. Se așteaptă ca cele mai recente evoluții în tehnologiile de inteligență artificială (AI) vor avea un impact radical asupra economiei și vor schimba dramatic peisajul afacerilor și mediul general la locul de muncă și responsabilitățile profesionale.

 

Studiile recente ale companiilor de consultanță demonstrează aceste previziuni. De exemplu, un studiu realizat de PricewaterhouseCoopers a estimat că aceste tehnologii vor contribui cu până la 15% din PIB-ul global (produsul intern brut) până în 2030. Acum, imaginați-vă ce impact ar putea avea Inteligența Artificială asupra afacerii dvs. sau rolului dvs. de manager de proiect. Fie că este vorba de optimizarea proceselor, de creșterea eficienței, sau de generarea de noi oportunități inovatoare, implementarea AI poate transforma modul în care vă desfășurați activitatea, vă poate amplifica succesul, veniturile și vă poate poziționa strategic pentru viitor.

Inteligența Artificială în Managementul Proiectelor: Un Curs în Evoluție Constantă

În lumea permanentei evoluții a tehnologiei, angajamentul nostru față de excelență și inovație ne conduce să menținem cursul de Inteligență Artificială în Managementul Proiectelor într-un proces continuu de îmbunătățire. Conștienți de ritmul accelerat al evoluției tehnologice, echipa noastră dedicată se asigură că oferim un curriculum actualizat, care răspunde nevoilor actuale ale industriei și pregătește profesioniștii pentru provocările de mâine.

Recent, cursul nostru a fost îmbogățit cu module noi, care acoperă domenii esențiale precum Data Governance și Data Management, reflectând importanța gestiunii eficiente a datelor în era digitală. De asemenea, am integrat componente dedicate securității cibernetice, un aspect crucial atunci când lucrăm cu tehnologii de inteligență artificială și AI generativ în managementul proiectelor. Aceste adăugiri subliniază angajamentul nostru de a oferi o viziune cuprinzătoare și practică asupra utilizării inteligenței artificiale în managementul proiectelor.

Prin actualizarea constantă a cursului nostru, ne asigurăm că participanții sunt echipați cu cele mai recente informații, tendințe, instrumente și tehnici. Scopul nostru este de a facilita dezvoltarea profesională a cursanților noștri și de a-i pregăti să navigheze cu succes în peisajul complex al managementului de proiect modern.

 

În domeniul managementului de proiect, Europroiect Estate este aici pentru a vă susține în aceasta evolutie. Astăzi, în organizațiile din întreaga lume, Inteligența Artificială (AI) a devenit un instrument indispensabil pentru creșterea performanței proiectului. În managementul de proiect, AI nu înseamnă înlocuirea managerilor umani, ci amplificarea și asistarea capacităților lor pentru a obține rezultate mai eficiente și inovative.

De ce este Inteligența Artificială Esențială în Management de Proiect?

 • Eficiență Îmbunătățită: AI poate automatiza sarcini repetitive, economisind timp prețios și permițând managerilor de proiect să se concentreze pe sarcinile care necesită gândire critică și creativitate.

 • Analiză de Date Avansată: AI poate analiza mari volume de date rapid și precis, oferind insights valoroase pentru luarea deciziilor bazate pe date, precum identificarea tendințelor sau evaluarea riscurilor.

 • Comunicare Eficientă: Instrumente AI precum chatbots pot oferi asistență și răspunsuri rapide pentru întrebările membrilor echipei, îmbunătățind comunicarea internă.

 •  

  Trăim o transformare imensă... Conceptele de care avem nevoie se schimbă. Tehnologia este diferită. Managementul de proiect cu software-uri tradiționale trebuie imbunătățit. Este timpul să îl reinventăm.

   

  Managerii de proiect care rămân în fruntea tehnologiilor emergente, promovând adoptarea AI în organizațiile lor, se poziționează pentru succes în carieră. Acum este momentul ideal pentru a lua această inițiativă, iar Europroiect Estate vă oferă instrumentele și resursele necesare pentru a vă planifica strategic călătoria. Managerii de proiect cu competențe în Inteligență Artificială vor ieși în evidență și vor deveni de neînlocuit.

   

  AI nu va inlocui oamenii dar,oamenii cu AI vor inlocui oamenii fara AI !

   

  Pentru a beneficia eficient de Inteligență Artificială Generativă (GenAI), profesioniștii din domeniul managementului de proiect trebuie să aibă o perspectivă sistemică asupra capabilităților lor și să înțeleagă diferitele abordări și strategii care pot fi adoptate pentru a utiliza tehnologia GenAI ChatGPT mai eficient în munca lor de zi cu zi. Acest lucru duce la creșterea productivității, eficienței și livrarea de proiecte de succes către organizație. Iar succesul organizational se bazeaza pe succesul Dvs. personal.

   

  Inteligența Artificială - AI va schimba ceea ce faci și modul în care o faci

   

  Obțineți Avantajul Competitiv cu Inteligența Artificială în Managementul de Proiect

  Anul 2024 va fi un an plin de schimbări si provocări. În lumea afacerilor de astăzi, tehnologia avansează într-un ritm fără precedent. Este mai mult decât o simplă transformare; este o revoluție. Acest curs practic vă va introduce în lumea inovației. Participând la acest curs, fiecare manager de proiect își va îmbogăți competențele profesionale cu instrumente de Inteligență Artificială, făcând un pas major înaintea concurenței. Implementarea inteligentă și strategică a AI eficientizează procesele existente și deschide noi oportunități pentru inovație și excelență în management de proiect. Prin utilizarea AI-ului, fiecare manager de proiect profesionist poate face un salt uriaș înaintea concurenței.

   

  AI-ul depășește Rolul de Instrument, fiind Cheia Performanței Supreme

  În era tehnologiei avansate, Inteligența Artificială (AI) nu este doar un instrument suplimentar, ci un factor esențial care redefinește standardele de performanță și eficiență în managementul de proiect. Integrarea AI în fluxurile de lucru transformă modul în care proiectele sunt planificate, executate și evaluate, conferind un avantaj semnificativ în competitivitatea de piață. Prin analiza datelor complexe și facilitarea luării deciziilor bazate pe insight-uri profunde, AI devine un partener strategic indispensabil pentru orice lider sau manager de proiect care aspiră la excelență și succes în carieră.

   

  Evoluția Managementului de Proiect

  Regulile jocului s-au schimbat. Am trecut intr-o eră în care abordările tradiționale în managementul de proiect sunt înlocuite treptat cu metode inovatoare și eficiente, grație progreselor în domeniul AI. Acest curs oferă o oportunitate unică de a reinventa și optimiza procesele de management de proiect, integrând tehnologii AI pentru a maximiza eficiența și a stimula inovația. Vom explora cum AI poate îmbunătăți planificarea proiectelor, gestiunea resurselor și analiza predictivă, asigurând că fiecare proiect este realizat cu succes.

  Accesibil pentru toți - pentru fiecare Om de Afaceri și Manager de Proiect

  Acest curs de Inteligență Artificială Generativă (ChatGPT) în Management de Proiect este conceput pentru a fi accesibil tuturor, indiferent de nivelul de cunoștințe anterioare despre AI, fiind ideal pentru toți profesioniștii din domeniul afacerilor și managementului de proiect. Prin eliminarea jargonului tehnic și concentrarea pe esența practică a AI, cursul nostru deschide porțile spre o lume de inovații și eficiență, fără a fi necesare cunoștințe de specialitate în domeniul tehnologiei.

   

  Poziționarea pentru Succes în Era AI

  Managerii de proiect care adopă AI și tehnologiile emergente nu doar că își consolidează poziția în cadrul organizațiilor lor, dar și își asigură un loc în fruntea inovației și a pieței. Acest curs vă echipează cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a exploata potențialul AI, transformând fiecare proiect într-un exemplu de succes și eficiență. Competențele dobândite în domeniul AI vor face ca profilul dvs. profesional să se distingă, sporind valoarea și indispensabilitatea dvs. în orice context organizațional.

   

  Dezvoltarea Competențelor Esențiale în AI

  Accentut pe aplicații precum ChatGPT, cursul nostru se concentrează pe dobândirea de abilități practice în utilizarea AI pentru a îmbunătăți productivitatea și eficiența în managementul de proiect. Vă vom îndruma în aplicarea tehnologiei GenAI, asigurându-vă că aveți competențele necesare pentru a planifica și executa proiecte inovatoare și de succes.

   

  Curriculum Orientat și Practic

  Programul cursului este meticulos conceput pentru a oferi o înțelegere profundă și practică a AI în managementul de proiect. Structurat pe parcursul a două zile intensive, cursul este condus de instructori cu experiență vastă în AI, garantând o călătorie educațională bogată și relevantă pentru contextul actual.

   

  Învățare Interactivă și Captivantă

  Sesiunile live online sunt proiectate pentru a fi interactive și captivante, asigurând că fiecare concept este înțeles în profunzime. Vom aborda AI în contextul specific al pieței actuale și aplicării în managementul de proiect practic, astfel încât să puteți aplica direct cunoștințele în contextul profesional specific.

   

  Pregătirea pentru Viitorul în Managementul de Proiect

  Acest curs nu este doar o formare, ci o investiție în viitorul dvs. profesional. Într-o lume în continuă schimbare, să fii pregătit pentru viitor înseamnă să fii la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe. A vă înscrie la acest curs înseamnă a face un pas decisiv către un viitor strălucit în managementul de proiect.

  Într-o lume în continuă schimbare, unde tehnologia redefinește fiecare aspect al vieții profesionale, a fi la curent și a utiliza inteligența artificială în managementul de proiect nu este doar o opțiune, ci o necesitate strategică.

   

  Este util să căutați cat mai devreme soluții de gestionare a muncii bazate pe AI atat pentru Dvs. cat si pentru organizația dvs.

   

  Alăturați-vă primului curs din România de

  „Generative AI cu aplicare in Managementul de Proiect pentru Manageri de Proiect si Antreprenori”

  Curicula Cursului

  Detalii tehnice

  Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

  - Sistem de operare Windows

  - Sistem de operare MacOS 

  - Telefon mobil cu sistem de operare Android 

  - Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

  - Cont ChatGPT 3.5 (Gratuit)

  bottom of page