top of page

Specialist in Digital Marketing & Vanzari
cu Inteligenta Artificiala si GenAI (ChatGPT)

Curs Inteligenta Artificiala (ChatGPT) in Marketing, Digital Marketing Sales SEO

20 - 24 Mai 2024 | 18:00 - 20:00

(incepe pe data de 20 Mai 2024)

Curs Live Online

Trainer
Adrian Gaitan, DASM, CDBA, IBM AI Professional, PMI AI Certified
(LinkedIn)

Inteligența Artificială – Forța Revoluționară a Marketingului Modern

În era tehnologiei avansate, Inteligența Artificială (AI) nu este doar un instrument suplimentar, ci un factor esențial care redefinește standardele de performanță și eficiență în marketing. Integrarea AI în fluxurile de lucru transformă modul în care campaniile sunt planificate, executate și evaluate, conferind un avantaj semnificativ în competitivitatea de piață. Prin analiza datelor complexe și facilitarea luării deciziilor bazate pe insight-uri profunde, AI devine un partener strategic indispensabil pentru orice om de afaceri, vanzator sau marketer care aspiră la excelență și succes în carieră și afaceri.

Inteligența artificială (AI) va deveni o parte integrantă a fiecărei entități comerciale de pe tot globul pe termen lung. Noile tendințe în automatizarea bazată pe inteligență artificială reflectă schimbări substanțiale în peisajul inteligenței artificiale. Este evident sub forma unor idei reconfigurate, interese și investiții în domeniul adoptării AI de către întreprindere. Această tehnologie este suficient de sofisticată pentru a recunoaște fețele și obiectele, ceea ce are implicații enorme pentru diverse aplicații de afaceri.

AI se preocupă în primul rând de reținerea utilizatorilor și de conversia clienților potențiali în marketingul digital. Poate ghida un utilizator în direcția care se aliniază cu obiectivele afacerii, folosind chatbot intuitivi AI, marketing prin e-mail inteligent, design web interactiv și alte servicii de marketing digital.

Marketingul digital cu inteligență artificială oferă o experiență vizibil plăcută clienților pentru publicitate pe rețelele sociale și pe platforme digitale precum Facebook și Instagram. Aceste platforme evaluează temeinic informațiile utilizatorilor înainte de a-i direcționa către oferte adecvate dorințelor lor. AI ajută, de asemenea, marketerii să identifice și să prognozeze tendințele. Împiedică compania să cheltuiască în exces pentru publicitate digitală și se asigură că banii sunt bine cheltuiți.

Specialiștii în marketing folosesc inteligența artificială pentru a crește cererea clienților. Clienții au o experiență pozitivă de utilizator prin aplicații integrate care folosesc inteligența mașinii. Ține evidența achizițiilor, inclusiv unde și când sunt făcute. Poate analiza datele și poate oferi clienților mesaje de marketing personalizate. Atunci când un utilizator vizitează un comerciant cu amănuntul din apropiere, aceste mesaje conțin sugestii și oferte speciale pentru a îmbunătăți valoarea medie a comenzii clientului. Marketingul oferă companiei un avantaj competitiv prin utilizarea unei abordări integrate a automatizării sistemului. Luarea deciziilor și micromanagementul clienților sunt avantaje ale abordării de marketing AI.

Inteligența Artificială – Forța Revoluționară a Marketingului Modern

Pe măsură ce ne trecem într-o eră definită de schimbări tehnologice rapide, integrarea AI în strategiile de marketing și vânzări devine esențială pentru oricine aspiră la excelență și inovație în domeniul său. Acest curs este proiectat nu doar pentru a te familiariza cu bazele AI, ci pentru a te echipa cu o înțelegere avansată și aplicată, care să te transforme într-un veritabil strateg în marketing și vânzări. Prin accentul pus pe cazuri de studiu reale și pe învățarea bazată pe proiecte, vei dobândi o perspectivă pragmatică asupra modului în care AI poate fi utilizat pentru a decoda nevoile complexe ale clienților, optimizând în același timp procesele și creând campanii de marketing personalizate care rezonază la nivel individual. Înarmat cu aceste cunoștințe și competențe, vei fi nu doar în pas cu evoluțiile din industrie, ci vei deveni un pionier al utilizării AI în marketing și vânzări, capabil să conduci organizația ta spre noi orizonturi de succes.

 

Descoperiți Avantajul Competitiv cu Inteligența Artificială în Marketing și Vânzări

Anul 2024 marchează un punct de cotitură pentru profesioniștii din marketing și vânzări, care sunt acum în fața unei oportunități unice de a-și redefinește strategiile prin puterea Inteligenței Artificiale. Acest curs oferă nu doar o introducere în AI, ci și o incursiune detaliată în modul în care tehnologiile de ultimă oră pot fi aplicate pentru a spori eficiența și eficacitatea campaniilor de marketing. Vom explora utilizarea practica a Inteligentei Artificiale si tehnici de Prompt Engineering, punând un accent deosebit pe ChatGPT pentru a vă arăta cum aceste instrumente pot fi folosite pentru analiza de date, segmentarea pieței, personalizarea conținutului și automatizarea interacțiunilor cu clienții. Echipat cu aceste cunoștințe, vei putea să anticipezi tendințele de piață și să răspunzi la ele cu agilitate, oferindu-ți astfel un avantaj competitiv semnificativ. Acest curs este conceput pentru a va pregăti să obtineti succesul in peisajul dinamic al marketingului modern, utilizând AI pentru a crea valoare adăugată și pentru a va poziționa ca lider în piata.

Anul 2024 va fi un an plin de schimbări și provocări. Acest curs practic și simplificat pe întelesul tuturor vă va introduce în lumea descoperirilor și inovațiilor prin Inteligența Artificială, oferindu-vă indrumarea și instrumentele necesare pentru a debloca potențialul nesfârșit al Inteligenței Artificiale (în special ChatGPT) în marketing și vânzări.

ChatGPT - Cheia Performanței Supreme în Marketing și Vânzări

ChatGPT, cu capacitățile sale revoluționare de procesare a limbajului natural și învățare automată, reprezintă baza inovației în marketing și vânzări. Acest curs vă îndrumă pas cu pas prin procesul de integrare a ChatGPT în strategiile dvs., evidențiind cum utilizarea inteligentă a acestui instrument poate transforma interacțiunile cu clienții și poate personaliza experiența acestora la un nivel fără precedent. Vom analiza studii de caz detaliate și vom implementa workshop-uri practice care demonstrează puterea ChatGPT în crearea de conținut dinamic, gestionarea răspunsurilor la întrebările clienților și automatizarea sarcinilor repetitive, eliberând astfel resurse valoroase care pot fi realocate către inițiative strategice mai complexe. Învățând să utilizati aceste tehnologii avansate, veți dobândi o înțelegere profundă a modului în care AI poate servi drept o imbunatatire pentru eforturile dvs. de marketing și vânzări, sporind semnificativ performanța campaniilor și contribuind la o creștere sustenabilă a afacerii.

Accesibil pentru Toți - De la Începători la Experți

Acest curs a fost meticulos conceput pentru a intelege Inteligența Artificială și ChatGPT, făcându-le accesibile indiferent de nivelul de cunoștințe anterioare. Ne angajăm să oferim o experiență de învățare inclusivă, cu un limbaj clar și fără jargon tehnic, pentru a vă asigura că fiecare participant poate înțelege și aplica conceptele prezentate. Vom folosi exemple concrete, analogii ușor de urmărit și materiale didactice vizuale pentru a facilita asimilarea rapidă a informațiilor. Mai mult, cursul este structurat în module progresive, permițându-vă să construiți pe fundații solide și să avansați treptat spre concepte mai avansate. Fie că sunteți la început în lumea digitală sau căutați să vă aprofundați cunoștințele existente, acest curs vă va echipa cu abilitățile necesare pentru a utiliza AI și ChatGPT în mod eficient, deschizând noi orizonturi pentru cariera și afacerea dvs.

Poziționați-vă Strategic în Era Digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm fără precedent, capacitatea de a integra și de a inova cu ajutorul Inteligenței Artificiale în marketing și vânzări nu este doar o opțiune, ci o necesitate absolută pentru succesul pe termen lung. Acest curs vă oferă instrumentele, cunoștințele și perspectivele necesare pentru a vă poziționa ca lideri în era digitală, dotându-vă cu competențele esențiale pentru a naviga peisajul complex al marketingului modern. Vom explora cum tehnologiile emergente, cum ar fi AI și ChatGPT, pot fi folosite pentru a anticipa și a satisface nevoile dinamice ale clienților, pentru a optimiza strategiile de engagement și pentru a conduce inovația în produse și servicii.

Pregătiți-vă pentru un Succes în Digital Marketing și Vânzări

Cursul nostru este proiectat pentru a maximiza angajamentul și retenția cunoștințelor prin utilizarea unei varietăți de metode de învățare interactivă. Sesiunile live online nu sunt doar prelegeri, ci includ discuții deschise, Q&A interactiv, și workshop-uri care permit participanților să experimenteze direct cu tehnologiile AI. Această abordare hands-on asigură că fiecare participant poate vedea în mod clar cum conceptele învățate se aplică în scenarii reale de afaceri, îmbunătățind astfel capacitatea de a gândi strategic și de a implementa soluții inovatoare în marketing și vânzări. Ne concentrăm de asemenea pe contextualizarea utilizării AI în piața specifică din România, oferind strategii și insight-uri relevante care pot fi aplicate imediat pentru a obține un avantaj competitiv. Prin combinarea teoriei cu practica aplicată, cursul nostru vizează să echipeze profesioniștii de toate nivelurile cu abilitățile și încrederea necesare pentru a naviga peisajul în continuă evoluție al marketingului digital.

 

De ce să alegeți acest curs?

Alegerea acestui curs vă plasează la intersecția inovației tehnologice și a strategiei de marketing avansate, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă dezvolta competențele într-un domeniu în continuă evoluție. Iată de ce acest program se distinge ca o alegere esențială pentru profesioniștii care aspiră la excelență:

 • Pionierat în Educația AI și Marketing Digital în România: Acest curs reprezintă un moment de cotitură în educația profesională, fiind primul din România care abordează în mod profesional interacțiunea dintre marketingul digital, Inteligența Artificială și Generative AI. Prin această abordare inovatoare, cursul stabilește un standard nou în formarea profesională, oferind participanților acces la cunoștințe de frontieră și la aplicații practice ale AI în marketing.

 • Integrare Armonioasă a Tehnicilor Tradiționale și Inovațiilor AI: Unul dintre principalele avantaje ale cursului este capacitatea sa de a îmbina metodele tradiționale de marketing cu cele mai recente inovații tehnologice. Această sinergie între vechi și nou vă permite să construiți campanii de marketing mai eficiente, care nu doar că atrag atenția și generează angajament, dar și anticipează și satisfac nevoile consumatorilor cu o acuratețe impresionantă.

 • Pregătire Avansată pentru Piața Actuală: Participanții la acest curs vor beneficia de o înțelegere profundă a dinamicii pieței digitale actuale, echipați fiind cu instrumentele necesare pentru a naviga și a profita de oportunitățile create de ultimele progrese în AI și marketing digital. Vă veți afla în poziția de a lansa campanii adaptate la nevoile în constantă schimbare ale pieței, asigurându-vă că afacerea sau brandul pe care îl reprezentați rămâne relevant și competitiv.

 •  

  Inteligența Artificială - AI va schimba ceea ce faci și modul în care o faci

  Avantaje:

 • Actualizare Constantă și Relevanță: Acest curs este meticulos proiectat pentru a asigura că sunteți mereu în avangarda inovațiilor din marketingul digital, oferindu-vă acces la cele mai recente cercetări, studii de caz și tendințe. Prin actualizări regulate ale curriculumului, ne asigurăm că veți fi întotdeauna echipați cu informații de ultimă oră, permițându-vă să anticipați schimbările din piață și să vă adaptați strategiile în consecință.

 • Simplificare Strategică: Integrarea dintre marketingul digital și AI poate părea descurajantă, dar cursul nostru este conceput pentru a demistifica această intersecție complexă. Vă oferim un set complet de unelte și metode care simplifică procesele de marketing, facilitând navigarea cu ușurință prin diversitatea platformelor digitale. Această simplificare strategică vă permite să vă concentrați pe inovare și creativitate, maximizând impactul campaniilor dvs.

 • Abordare Practică și Aplicabilă: Punem un accent deosebit pe învățarea prin practică, cu o serie de exerciții, workshop-uri și studii de caz reale care vă vor ghida în aplicarea directă a cunoștințelor în proiectele dvs. Această metodologie asigură că veți pleca din curs nu doar cu teorie, ci și cu experiența practică necesară pentru a îmbunătăți eficiența și inovația în campaniile de marketing.

 • Beneficii:

 • Competențe Avansate în AI: La finalizarea acestui curs, veți poseda o înțelegere aprofundată și abilități practice în implementarea AI în strategiile de marketing. Această expertiză tehnică vă va permite să depășiți barierele tehnologice, integrând soluții AI inovatoare pentru a personaliza și optimiza experiența clienților.

 • Maximizarea ROI-ului: Instrucțiunile detaliate și cazurile de studiu aplicate pe parcursul cursului vă vor echipa cu abilitățile necesare pentru a rafina și eficientiza campaniile de marketing. Prin aplicarea tehnicilor învățate, veți putea să creșteți ROI-ul semnificativ, demonstrând valoarea investiției în educația dvs. și în tehnologiile de ultimă oră.

 • Diferențiere Strategică pe Piață: Dobândirea competențelor în utilizarea AI pentru marketing nu doar că vă va amplifica eficacitatea campaniilor, dar vă va și oferi un avantaj competitiv distinct pe piață. Această expertiză vă va diferenția clar de concurenți, poziționându-vă ca lideri în inovația de marketing.

 •  

  AI nu va inlocui oamenii dar,oamenii cu AI vor inlocui oamenii fara AI !

  Inteligenta Artificiala Digital Marketing

  Curicula Cursului

  Detalii tehnice

  Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

  - Sistem de operare Windows

  - Sistem de operare MacOS 

  - Telefon mobil cu sistem de operare Android 

  - Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

  - Cont ChatGPT 3.5 (Gratuit)

  bottom of page