top of page
Informatii

Alocare de 8 milioane € pentru programul de burse pentru Certified Pioneer Project Manager (CPPM)

Suntem încântați să anunțăm lansarea programului nostru de burse Certified Pioneer Project Manager.

Cu o investiție inițială de 2 milioane de euro, Programul de burse CPPM | Certified Pioneer Project Manager este un program de certificare destinat să formeze lideri de excepție în managementul proiectelor. Programul combină învățământul teoretic cu aplicații practice, având scopul de a dezvolta competențele critice necesare pentru gestionarea eficientă a proiectelor complexe și pentru inovație în acest domeniu.

 

În contextul unei cereri globale în creștere pentru manageri de proiect competenți, programul CPPM este esențial. Fie că vorbim despre România, Uniunea Europeană sau la nivel mondial, nevoia de specialiști în managementul proiectelor este mai pronunțată ca niciodată. CPPM răspunde acestei nevoi printr-o certificare care pregătește profesioniștii să gestioneze eficient proiecte complexe, îmbrățișând provocările și oportunitățile pieței actuale.

Programul de burse a fost conceput ca o piatră de temelie în abordarea deficitului atat national cat si global de forță de muncă profesionalizata în domeniul managementului de proiect. Prin promovarea unui bazin de talente divers și calificat, Europroiect Estate consolidează în mod activ calificarea atat nationala cat si globală în domeniul managementului de proiect. Angajamentul nostru continuu față de această inițiativă, aliniat cu misiunea noastră de a împuternici participantiii și organizațiile cu expertiză în management de proiect.

Pentru mai multe informații, puteți descărca (aici o sa fie link - Raportul de Impact CPPM)

Intr-o perioadă în care guvernele, infrastructurile critice și industriile din întreaga lume sunt confruntate cu provocări complexe și schimbări rapide, cererea de profesioniști calificați în managementul proiectelor a depășit oferta. Aceste dinamici complexe necesită o abordare strategică și adaptabilă pentru a gestiona proiecte în mod eficient și a asigura succesul sustenabil.

 

Această nouă inițiativă va realiza următoarele:

 • va ajuta aspiranții în managementul proiectelor să își înceapă carierele;

 • va construi o nouă generație de profesioniști în managementul proiectelor, cu abilități tehnice avansate.

Ca angajament pentru diminuarea deficitului de forță de muncă în domeniul managementului de proiecte, prin crearea de specialisti multi-domeniu, Europroiect Estate alocă 4 milioane de euro pentru bursele de educație și certificare în cadrul programului CPPM, cu scopul de a certifica aproximativ 10.000 de profesioniști pregătiți să contribuie la industrie.

Această inițiativă de burse va oferi beneficiarilor un curs tehnic de nivel inițial, unic, care va fi parțial finanțat de Europroiect Estate și va acoperi costurile complete pentru instruire, materiale de curs electronice, laboratoare practice, provocări de gândire critică și activități practice.

Beneficiarii selectați vor primi o bursă care va acoperi costul educației și resurselor de certificare. Bursa nu va acoperi taxele de supraveghere și tehnologie ale examenelor de certificare, în valoare de 199 euro, sumă pe care beneficiarii vor trebui să o plătească pentru a beneficia de avantajele acestui program.

CPPM | Project Management Scholarship

Curriculă Oficială care acoperă 23 de module de învățare

Peste 200 de ore de învățare premium

70 de exercitii practice (pentru a exersa tot ceea ce înveți)

Certificat de Participare + Voucher Examen pentru Certificarea CPPM

Manual Digital cu N Pagini de conținut care aprofundează curricula de curs

*Programul CPPM are un cost de retail de 800€

Cum aplic

Cum aplic pentru aceasta bursa de management de proiect?

01

Aplicare

Completați și trimiteți formularul de cerere.

02

Verificare

Europroiect Estate vă va anunta în 3 săptămâni sau mai puțin cu privire la stadiul cererii dumneavoastră de bursă.

03

Acceptare

La acceptare, bursa dumneavoastră va fi aplicată și este disponibilă imediat. Confirmati plata de 199 euro în termen de 14 zile de la acordarea bursei.

Înregistrați-vă pentru a aplica pentru bursa de management de proiect

Vă mulțumim că ați aplicat pentru a beneficia de Bursa Europroiect Estate! Vă vom reveni in curand.

Inregistrare CPPM

Beneficii unice pe care le obțineți din programul
Certified Pioneer Project Manager

O Acoperire Robusta a Elementelor Fundamentale

CPPM | Certified Pioneer Project Manager ridică ștacheta pentru programele entry level de management de proiect. CPPM oferă o acoperire completă, fundamentală în domeniul managementului de proiect, inclusiv concepte cheie, exercitii practice și provocări de gândire critică pentru a crea profesioniști de talie mondială în domeniul managementului de proiect.

Obțineți abilități multi-domeniu

 • Fundamentele Managementului de Proiect

 • Metodologii de Management de Proiect

 • Instrumente si Software in Management de Proiect

 • Managementul Riscului si al Schimbarii

 • Competente Interpersonale si Leadership

 • Organizational Project Management (OPM)

 • Project Management Office (PMO)

 • Pregatire pentru Certificari Internationale

 • Management de Proiect in Constructii

Abilități si Competențe Practice

CPPM oferă persoanelor care își încep cariera în management de proiect un program de formare și certificare pentru a dobândi, a dezvolta și a-și valida abilitățile tehnice practice într-o gamă largă de subiecte din diferitele domenii menționate mai sus.

 • Management de Proiect in IT

 • Management de Proiect in Sanatate

 • Management de Proiect in Productie

 • Management de Proiect in Energie si Resurse

 • Management de Proiect in Telecomunicatii

 • Management de Proiect in Cibersecurity

 • Freelancing in Management de Proiect

 • Business Continuity & Disaster Recovery

 • Utilizarea AI (ChatGPT, Copilot etc.) in PM

Exercitii si Simulari

CPPM include 70 de exercitii practice (de trei ori mai mult decât orice certificare de nivel de intrare), asigurând dezvoltarea abilităților practice în curs.

*Programul CPPM are un cost de retail de 800€

ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA

„De zeci de ani, a existat o lipsă gravă de competențe tehnice practice de management de proiect, în multe industrii. Europroiect Estate este mândru să ofere Romaniei si UE un program de calificare si profesionalizare, punând la dispoziția profesioniștilor aspiranți programul său comercial, de clasă mondială de management de proiect, prin intermediul inițiativei sale de burse.”

ING. MARIUS GAITAN, PMP, PMI-PBA

CEO & President of Europroiect Estate

Adrian Gaitan, DASM, CDBA, CCT, CEH

"Am constatat că atât în România, cât și în restul Uniunii Europene, există o nevoie stringentă de profesioniști în managementul de proiect. Sunt entuziasmat că pot contribui la un program conceput de o echipă de elită, cu unii membri care au chiar peste 30 de ani de experiență în management de proiect. Acest program este special dezvoltat pentru industriile în care aceste competențe sunt extrem de căutate și necesare."

ADRIAN GAITAN, DASM, CDBA, CCT, CEH

CTO & PMO Director of Europroiect Estate

Scopul CPPM | Europroiect Estate Scholarship

Forta de Munca

in Management de Proiect

Până în 2026, sa pregătim cel puțin 20.000 de manageri de proiect, pregătiți pentru forța de muncă, în management de proiect prin bursa CPPM.

Abilități tehnice îmbunătățite

Administrarea învățării practice cu exercitii practice și acces la instrumente de management de proiect pentru beneficiarii de burse.

Abilitati Multi-Domeniu

Formarea largă a viitorilor manageri de proiect în diverse domenii pentru a sprijini o bază puternică de competențe și mobilitatea în carieră.

Disponibilitate

Oferirea de burse complete de formare și certificare CPPM candidaților care altfel nu au mijloacele pentru a urma acest tip de educație și certificare.

Cine ar trebui să aplice pentru această bursă de Management de Proiect?

CPPM Elevi la Liceu

Elevi la Liceu

Începeți din timp cariera dumneavoastră în domeniul managementului de proiect și stăpâniți elementele fundamentale ale acestuia.

CPPM Studenti Licenta/Master

Studenti la Facultate/Master

Pregătiți-vă pentru o carieră în management de proiect și îmbunătățiți-vă educația.

CPPM Persoane Angajate

Persoane Angajate

Faceți tranziția către o carieră în domeniul project management, chiar dacă nu ești sunteți sigur de unde să începeți călătoria educațională.

CPPM Antreprenori

Antreprenori

Îmbunătățiți-vă abilitățile antreprenoriale și învățați să utilizați și să implementați corect managementul de proiect în organizația dvs.

Oricine dorește să înceapă o carieră în management de proiect poate aplica pentru bursa Europroiect Estate Scholarship CPPM

De ce sa alegi o cariera in Management de Proiect?

$59,680 pana la

$114,805

Este intervalul de salariu mediu pentru un loc de muncă de management de proiect de nivel de intrare pe an

în UE si SUA.

4.6

Milioane

Piața muncii va necesita ca noi angajați în domeniul managementului de proiect pana in 2026

X 2.4

creștere mai rapidă a cererii angajatorilor pentru profesioniști în securitate cibernetică decât rata generală în economia RO, UE si SUA.

0%

Rata șomajului

Parcugerea acestui program ofera numar de ore si eligibilitate pentru accesul la programe avansate de Management de Proiect, inclusiv cele Autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (care cf. S.O. actualizat necesita certificat pentru parcurgerea unui program introductiv in Management de Proiect, CPPM asigurand si acest lucru)

Întrebari Frecvente (F.A.Q.)

Aveți întrebări suplimentare? Vizitați secțiunea 'Întrebări Frecvente'

Dacă aveți nelămuriri sau căutați informații suplimentare, secțiunea noastră 'Întrebări Frecvente' este locul perfect pentru a găsi răspunsuri. Aici am adunat cele mai comune întrebări pe care le primesc participanții interesați de programul nostru, împreună cu răspunsuri detaliate pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum puteți beneficia de oportunitățile oferite. Explorează această secțiune pentru a te asigura că ai toate informațiile necesare pentru a face cele mai informate decizii.

Acreditări, Recunoașteri și Aprobări

PMI CD-BA
PMI PMP
PMI-PBA
PMI DASM
Google PM
bottom of page