top of page

Management de Proiect pentru
Contractele conform HG1/2018

Curs Management de Proiect pentru Contractele HG1/2018
Europroiect Estate - Project Management Romania

In proces de Revizuire

(urmatoarea grupa in Iunie 2024)

(data se va anunta in curand)

Curs Live Online

Contracte HG1/2018 Management de Proiect Certificat
Curs HG1/2018

Îmbogățiți-vă cariera cu un certificat prestigios și cunoștințe indispensabile pentru orice profesionist.

Certificatul "HG1/2018 Project Management Expert", un reper al excelenței în Management de Proiect pentru Contractele conform HG1/2018, care vă oferă un avantaj distinctiv în cariera dumneavoastră.

Badge-ul "HG1/2018 Project Management Expert", un simbol care marchează realizările dumneavoastră remarcabile și vă subliniază competențele și dedicarea.

Cod Practica si Indrumare HG1/2018

Cursul "Management de Proiect pentru Contracte conform HG1/2018" este o resursă esențială pentru profesioniștii care doresc să exceleze în domeniul contractelor publice. Acest curs detaliat vă oferă cunoștințele și competențele necesare pentru a naviga cu succes în complexitățile contractelor guvernamentale. De la înțelegerea cadrelor legale până la aplicarea practică a acestora în contexte reale, cursul nostru acoperă toate aspectele cheie, pregătindu-vă să gestionați contracte eficient și să contribuiți la succesul proiectelor voastre.


In Codul de Practică și Îndrumare pentru Contracte conform HG1/2018, veți descoperi module dedicate interpretării și aplicării HG1/2018 în diferite scenarii contractuale. Cursul include studii de caz reale, exerciții practice și discuții, toate concepute pentru a vă asigura o înțelegere profundă și aplicabilă a materiei. Fie că sunteți la începutul carierei sau un profesionist experimentat, acest curs vă va îmbunătăți abilitățile de negociere, redactare și executare a contractelor. De asemenea, expertiza autorilor noștri, cu experiență vastă în domeniu, vă va oferi o perspectivă valoroasă și sfaturi practice pentru situații reale. Acest curs este un pas decisiv în cariera dumneavoastră, oferindu-vă competențele necesare pentru a excela în lumea contractelor și a negocierilor, amplificându-vă potențialul de succes în orice mediu profesional.

Ați lucrat vreodată la un proiect public care a depășit bugetul sau termenul limită? Dacă da, atunci știți cât de importante sunt principiile managementului de proiect. Acest curs a fost conceput ca un Cod de Practica si Indrumare pentru Contracte conform HG1/2018 pentru toate persoanele care sunt implicate in Contracte conform HG1/2018 si va ofera instrumentele și cunoștințele necesare pentru a gestiona proiectele publice executate conform HG1/2018 cu succes. Managementul de proiect este o abordare sistematică care poate ajuta la creșterea șanselor de succes.


HG1/2018 este o reglementare importantă care poate fi utilizata practic prin aplicarea  managementului de proiect pentru aceste contracte. Acest curs vă va ajuta să înțelegeți această reglementare și să vă asigurați că proiectele dumneavoastră sunt conforme.

Acest curs este BIBLIA pentru utilizarea managementului de proiect in contractele HG1/2018 deoarece este usor de inteles de catre participantii la curs (utilizeaza tehnici pedagogice moderne: modern teaching, rolling waves learning , invatare bazata pe proiecte).

La finalul acestui curs, veți fi capabil să utilizați instrumentele și tehnicile de management de proiect pentru a îmbunătăți eficiența și calitatea lucrărilor sau serviciilor furnizate în cadrul contractelor HG1/2018. Veți putea să identificați și să rezolvați problemele mai eficient, să reduceți costurile și să creșteți satisfacția clienților.

Obiectivele acestui curs despre utilizarea managementului de proiect pentru contracte conform HG1/2018, sunt următoarele (cursantii vor putea):

 • Să înțeleagă principiile si procesele managementului de proiect.

 • Să poată aplica aceste principii si procese pentru a planifica, gestiona și finaliza proiectele în contextul contractelor conform HG1/2018.

 • Să poată identifica și gestiona riscurile asociate cu contractele.

 • Să poată reduce riscul de întârzieri, depășiri de buget și riscul juridic.

 • Să poată gestiona bugetul și resursele pentru aceste contracte.

 • Să poată îmbunătăți calitatea lucrărilor sau serviciilor furnizate

 • Să poată utiliza aceste cunoștințe și abilități pentru a finaliza contractele la timp și în cadrul bugetului

Curs HG1/2018

Acesta este un curs de utilizare a managementului de proiect pentru contracte conform HG1/2018. Cursul acopera conceptele de bază ale managementului de proiect, precum și modul în care acestea se aplică în contextul contractelor HG1/2018. De asemenea, cursul ofera o prezentare generală a HG1/2018 și a modului în care aceasta poate utiliza practic managementul de proiect. În acest curs, veți învăța cum să utilizați managementul de proiect pentru a crește șansele de succes ale proiectelor dumneavoastră.

La finalul acestui curs, veți fi capabil să implementați managementul de proiect pentru contracte conform HG1/2018, reducând riscul de întârzieri, depășiri de buget și neconformități, veți fi capabil să conduceți echipe de proiect și să obțineți rezultate excelente. Veți putea să motivați și să inspirați membrii echipei, să construiți relații de încredere și să creați un mediu de lucru pozitiv.

 

Am folosit principiile managementului de proiect pentru a dezvolta un plan practic si clar al proiectului si pentru a comunica eficient cu toate părțile interesate. În cele din urmă, aplicand aceste principii si utilizand instrumentele si tehnicile prezentate, proiectul poate fi finalizat la timp și în buget.

 

Ați auzit vreodată expresia "timpul este bani"? În cazul contractelor, timpul este chiar mai important decât banii. Dacă un contract întârzie, poate duce la pierderea de oportunități, la cheltuieli suplimentare și, în cele din urmă, la pierderea profitului.

Beneficiile utilizarii managementului de proiect pentru contractele HG1/2018:

 • Va indepliniti mai eficient sarcinile de lucru

 • Reduceți riscul de întârzieri, depășiri de buget și riscul juridic.

 • Îmbunătățiți calitatea lucrărilor sau serviciilor furnizate.

 • Luati decizii mai bune

 • Aplicati conceptele invatate in situatii reale

 • Creșteți satisfacția clienților

Un studiu recent a constatat că proiectele publice care utilizează managementul de proiect au o probabilitate cu 30% mai mare de a fi finalizate la timp și în buget. Veți fi capabil să identificați și să abordați riscurile legate de HG1/2018 și să vă asigurați că proiectele dumneavoastră sunt conforme cu această reglementare prin utilizarea tehnicilor si instrumentelor de management de proiect.

La sfârșitul acestui curs, veți fi capabili să:

 • Definiți principiile managementului de proiect

 • Aplicați aceste principii la proiectele publice, pentru a planifica, gestiona și finaliza contractele.

 • Reduceți riscul de întârzieri, depășiri de buget si alte riscuri care pot afecta proiectul

 • Îmbunătățiți calitatea lucrărilor sau serviciilor furnizate

 • Găsiți resurse suplimentare pentru a vă dezvolta abilitățile în managementul de proiect

Managementul de proiect este esențial pentru succesul oricărui contract. Managementul de proiect este un instrument esențial pentru orice organizație care dorește să fie de succes în implementarea contractelor.


Gândiți-vă la un proiect la care ați lucrat și la modul în care utilizarea managementului de proiect ar fi putut îmbunătăți rezultatul. Vă încurajez să aplicați principiile managementului de proiect la proiectele publice care utilizeaza contracte HG1/2018 la care lucrați. Vă pot ajuta să creșteți șansele de succes.


La finalul acestui curs, veți fi capabil să implementați cu succes managementul de proiect pentru contracte, conform HG1/2018. Veți putea să identificați și să gestionați riscurile, să planificați și să monitorizați progresul, să comunicați eficient cu părțile interesate și să finalizați contractele la timp și în cadrul bugetului.


Dacă doriți să aflați mai multe despre managementul de proiect pentru contracte HG1/2018,

vă invit să participați la un acest curs de specialitate.

Curs HG1/2018

Curicula Cursului

Detalii tehnice

Cursul este în format audio-video, live online și este necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon. 

- Sistem de operare Windows

- Sistem de operare MacOS 

- Telefon mobil cu sistem de operare Android 

- Telefon mobil cu sistem de operare IOS (iPhone)

bottom of page