top of page

HG1 HUB - Management Proiect Contracte cf. HG1/2018

Europroiect Estate Lansează HG1 HUB: Inovație în Managementul de ProiecteMetodologie Gestionare Proiect HG1


Europroiect Estate a anunțat lansarea HG1 HUB, o platformă inovativă destinată optimizării și gestionării contractelor conform HG1/2018. Acest hub oferă soluții personalizate și eficiente pentru antreprenori, beneficiari și supervizori, având ca scop creșterea calității și conformității în implementarea proiectelor.


Metodologia PM², dezvoltată de Comisia Europeană, reprezintă o abordare profesionala și flexibilă pentru managementul proiectelor, care se aliniază cu cele mai bune practici internaționale. Această metodologie, combinată cu cerințele specifice din Hotărârea Guvernului nr. 1/2018 (HG1/2018) din România, oferă un cadru robust pentru planificarea, execuția, monitorizarea și închiderea proiectelor.


Ce Este HG1 HUB?

HG1 HUB este o platformă dedicată managementului de proiect conform Hotărârii de Guvern HG1/2018, oferind instrumente și tehnici avansate pentru fiecare etapă a proiectului. Scopul principal este de a facilita o implementare riguroasă și conformă, asigurând astfel succesul proiectelor de construcții și infrastructură.


Beneficiar - HG1 HUB Management Proiect Contracte HG1/2018

Beneficiarul este entitatea care solicită și finanțează lucrările, având responsabilitatea de a stabili cerințele proiectului, de a monitoriza progresul și de a asigura respectarea standardelor de calitate.


Antreprenor - HG1 HUB Management Proiect Contracte HG1/2018

Antreprenorul este responsabil de executarea lucrărilor conform specificațiilor contractuale. Gestionând resursele umane și materiale, antreprenorul asigură calitatea și conformitatea lucrărilor.


Supervizor - HG1 HUB Management Proiect Contracte HG1/2018

Supervizorul monitorizează și coordonează implementarea proiectului, asigurând conformitatea cu specificațiile și legislația în vigoare. El joacă un rol neutru, intervenind în rezolvarea disputelor și problemelor apărute.


Avantajele Utilizării HG1 HUB


  • Optimizare și Gestionare a Contractelor: Platforma oferă soluții inovative pentru maximizarea eficienței contractelor.

  • Metodologie Profesională: HG1 HUB adoptă principii și instrumente de management de proiect pentru a asigura o implementare eficientă și de succes.

  • Formare Profesională: Oferă programe specializate pentru antreprenori, beneficiari și supervizori, perfecționând abilitățile acestora în gestionarea proiectelor conform HG1/2018.

Impactul HG1 HUB în Sectorul Construcțiilor


HG1 HUB contribuie semnificativ la dezvoltarea proiectelor de clădiri, infrastructură și instalații, asigurând respectarea standardelor de siguranță, eficiență energetică și durabilitate. Prin intermediul platformei, Europroiect Estate își propune să ridice standardele în managementul de proiect și să faciliteze succesul în implementarea contractelor de construcții la nivel național.


Pentru mai multe informații despre HG1 HUB și cum vă poate ajuta în gestionarea proiectelor dumneavoastră, vizitați HG1 HUB.


Concluzie

Lansarea HG1 HUB Management Proiect Contracte HG1/2018 de către Europroiect Estate reprezintă un pas important în evoluția managementului de proiect în România. Prin această platformă, se oferă un suport comprehensiv și specializat pentru toate părțile implicate în contractele HG1/2018, contribuind astfel la creșterea calității și eficienței în domeniul construcțiilor și infrastructurii.

2 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page